Verhuurd

Heliumweg 6 A 9+10 3812 RE Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Isselt, tussen Amersfoort en Soest, is aan de Heliumweg het businesspark “De Birkt” gerealiseerd. Solide traditioneel gebouwde bedrijfsgebouwen. Unit 6A9 en 6A10 zijn nu beschikbaar gekomen voor de verhuur.

Deze aangeboden units variëren in afmeting van 100 m² (tussenunit 6A-9) en 200 m² (kopunit 6A-10) en zijn of in combinatie of los van elkaar voor de verhuur beschikbaar. Wanneer samengevoegd ontstaat een grote bedrijfsunit van 300 m² (150 m² begane grond en 150 m² 1e verdieping).

De units worden “Turnkey” opgeleverd en beschikken onder andere over toilet, pantry, 12 zonnepanelen en een elektrische CV installatie.

Het gehele businesspark heeft een representatief uiterlijk. Onder andere door een uniform signingplan met individuele ruimte voor bijvoorbeeld plaatsen van uw logo en overige communicatie.
Businesspark De Birkt hanteert een huishoudelijk reglement waardoor het representatieve karakter nu en in de toekomst gewaarborgd is. Vanuit de VVE wordt onder andere het totale terrein onderhouden, de gevels gereinigd, straatwerk schoongehouden en de glasbewassing verzorgd. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij horende uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op Isselt zijn onder meer BVA Auctions, PON Audi/VW, Serva, Gamma en Praxis.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
De Heliumweg is gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg A1 via de Bunschoterstraat en vanaf de autosnelweg A28 via de Stichtse Rotonde, Barchman Wuijtierslaan en de Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar.

5 – 6 km tot de A28;
5 – 6 km tot de A1;
2 – 3 km tot station Amersfoort;
3 – 4 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De unit 6A-9 heeft een totaaloppervlakte van circa 100 m², als volgt opgebouwd:
– 50 m² begane grond;
– 50 m² eerste verdieping.

De kopunits 6A-10 heeft een afwijkende maatvoering, te weten:
– 100 m² begane grond;
– 100 m² eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De units wordt in nader overleg met huurder compleet “turn-key” opgeleverd.

HUURPRIJS
De huurprijs voor unit 6A-9 bedraagt € 950,– per maand exclusief servicekosten en exclusief btw.
De huurprijs voor unit 6A-10 bedraagt € 2.100,– per maand exclusief servicekosten en exclusief btw.

PARKEREN
U heeft als huurder van unit 6A-9 2 eigen parkeerplaatsen en als huurder van unit 6A-10 4 eigen parkeerplaatsen.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
450 m²
Kantoorruimte oppervlakte
300 m²
Kantoorruimte units vanaf
200 m²
Bedrijfshal oppervlakte
150 m²
Bedrijfshal units vanaf
100 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand