Verhuurd

Liendertseweg 114 3815 BJ Amersfoort

Omschrijving

Aan de Liendertseweg 114 in Amersfoort is 600 m2 bedrijfsruimte voor huur beschikbaar.
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 600 m2 en bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de ontvangsthal met aansluitend de eerste grote zaal. Deze zaal is perfect te gebruiken als ruimte voor bijeenkomsten, vergaderruimte of trainingsruimte. Aangrenzend aan de zaal, bevindt zich de ruime keuken met veel mogelijkheden om te koken, maar deze kan tevens dienst doen als sociale ontmoetingsplek.
Op de bovenverdieping bevinden zich nog meer ruimtes die gebruikt kunnen worden als kantoor- en/of vergaderruimtes. Hier is nog een tweede grote zaal aanwezig die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld presentaties, workshops en bijeenkomsten. Er zijn meerdere kleine kamers beschikbaar die bijvoorbeeld kunnen dienen als spreekkamer of werkplek. Het gebouw beschikt over zowel een dames- als herentoilet op de begane grond en op de bovenverdieping. Het pand is gelegen in een rustige omgeving van de wijk Liendert in Amersfoort. De buurt wordt gekenmerkt door veel groen en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ook zijn er diverse winkels en horecagelegenheden in de buurt te vinden.
In het kort biedt deze bedrijfsruimte aan de Liendertseweg 114 in Amersfoort veel mogelijkheden voor organisaties met een maatschappelijk oogmerk. Denk hierbij aan stichtingen, verenigingen of non-profitorganisaties die zich bezighouden met bijvoorbeeld zorg, welzijn, cultuur of sport. Met twee verdiepingen, meerdere grote zalen en kleine kamers is er voldoende ruimte om activiteiten te ontplooien.

LOCATIE
De wijk kent een rechthoekig wegenstelsel met groenstroken. In de jaren zestig was dat een nieuw concept. De hoofdwegen zijn georiënteerd op de Onze Lieve Vrouwetoren in het centrum van Amersfoort. De straten in de wijk zijn genoemd naar vogels. Alleen de doorgaande wegen Liendertseweg, de Liendertsedreef en de Lageweg vormen daarop een uitzondering. Deze straten bestonden al lang voordat de wijk werd aangelegd. Aan de Liendertseweg wordt druk gewerkt aan nieuwbouw en renovatie. De Liendertseweg heeft een goede verbinding met het centrum van de stad maar ook met de snelweg A28.

BEREIKBAARHEID
Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort.
Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie evenals station Amersfoort Schothorst.
40 – 50 m tot de bus;
1 – 2 km tot de A1/A28;
3 – 4 km tot Station;
1 – 2 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De vloeroppervlakte bedraagt circa 600 m² BVO, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het pand is niet conform NEN 2580 ingemeten.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 35.132,– per jaar vrij van btw.

OPLEVERING
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief:
– pantry
– twee toiletgroepen
– 1 overheaddeur.

PARKEREN
Er zijn openbare parkeerplaatsen bij het pand, alsmede aan de openbare weg.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

BESTEMMING
Voor de bestemming verwijzen wij naar de website van Ruimtelijke Plannen en de Gemeente Amersfoort.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg (het betreft een onderhuur dan wel indeplaatsstelling).

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, maatschappelijk vastgoed
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
600 m²
Bedrijfshal oppervlakte
600 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand