Verhuurd

Maanlander 1 3824 MN Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Calveen, pal naast KwikFit, is deze bedrijfsruimte voor huur beschikbaar. Een ruime overheaddeur geeft toegang tot 190 m2 bedrijfsoppervlakte. Achterin de ruimte bevinden zich stellingen met een verdiepingsvloer van ca. 80 m2 om de kleinere zaken hoog en droog op te kunnen slaan. Ten behoeve van o.a. de administratie is er nog een klein kantoor in de ruimte aanwezig.

LOCATIE
De hal bevindt zich op het bedrijventerrein Calveen te Amersfoort. Deze moderne kantoor- en bedrijvenlocatie bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1 gelegen.
Calveen is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein met ruim 4000 werknemers. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn o.a. Van der Valk Hotel, A1 Plaza, Mercedes, Praxis, Imtech, Praxis en McDonald’s.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Afslag A1 richting Amsterdam-Apeldoorn/A28 richting Zwolle-Utrecht binnen enkele minuten en de rondweg Noord.
Per openbaar vervoer
Dichtstbijzijnde bushalte “Lancering” binnen circa 4 minuten, met buslijn 3 circa 20 minuten naar station Amersfoort, met treinen in de richting van Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Enschede.
200 – 300 m tot de bus;
4 – 5 km tot de A28;
3 – 4 km tot Station Schothorst;
1 – 2 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt circa 190 m², waarvan circa 10m² kantooroppervlakte.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 27.000,– per jaar, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Het object zal worden opgeleverd in huidige staat,
inclusief onderstaande voorzieningen:
– toilet;
– wastrog;
– brandslanghaspel;
– stellingen;
– overheaddeur;
– verwarming.

PARKEREN
Bij het gehuurde behoren 3 parkeerplaatsen.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
190 m²
Bedrijfshal oppervlakte
180 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
10 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand