Maanlander 41 C 3824 MN Amersfoort

€ 119 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

Algemeen
Dit representatieve kantoorpand is gelegen aan de Maanlander 41C op bedrijventerrein Calveen te Amersfoort-Noord. De kantoorruimte beschikt over een vloeroppervlakte van circa 289 m² evenredig verdeeld over twee bouwlagen. Uniek in dit segment is de eigen opgang waardoor de kantoorruimte meer zelfstandigheid heeft. Eenmaal binnen valt de lichtinval van 2 kanten op. Een heerlijke, lichte ruimte die bovendien fris oogt door de recente renovatie. Op de vloeren ligt een lichte PVC vloer. Als u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft dan past dit pand bij u. Het pand heeft Energielabel A. De gevel bestaat gedeeltelijk uit houten elementen! U kunt zowel verwarmen als koelen met de aanwezige airco-units. Met de A1 en klaverblad Hoevelaken op een steenworp afstand, bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid.

Locatie
Het object is centraal gelegen op bedrijvenpark Calveen. Deze kantoor- en bedrijvenlocatie bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoor- en bedrijvenpark en kenmerkt zich door de relatief hoogwaardige en gevarieerde bebouwing. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, Bouwfonds, ABN AMRO, Van der Valk Hotel, De VriesVellenga Leenknegt Notarissen en natuurlijks is McDonald’s naast de deur.
De straten van bedrijvenlocatie Calveen zijn genoemd naar raketten, ruimtevaartuigen en satellieten. Mensen zijn altijd heel nieuwsgierig geweest naar de ruimte. En ruimte, dat biedt Bedrijventerrein Calveen. Deze bedrijfslocatie heeft oog voor de toekomst en een ruim(t)e(lijke) blik!
Het pand bevindt zich dichtbij een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. Amersfoort beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen. Het biedt een uitstekend werk- en woonklimaat; er is uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen in de stad.

Bereikbaarheid
Vanaf de A1 staat u binnen 5 minuten voor de deur van Maanlander 41. Daarnaast bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amersfoort via de Zielhorsterweg.
Het is circa 2 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, hier vandaan vertrekt de bus naar het centrum en het Centraal Station van Amersfoort waar u binnen twintig minuten bent.

Vloeroppervlak
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 289 m² kantoorruimte evenredig verdeeld over twee verdiepingen.
De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 119,00 per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

Servicekosten
Voorschot van € 25,00 per m² per jaar, exclusief btw voor levering en verbruik van gas, water en elektra. Verrekening op basis
van voorschot en jaarlijkse nacalculatie.

Oplevering
In de huidige staat met onder andere:
Toiletgroep;
Huidige verlichting;
Huidige pantry;
Cv-installatie;
Huidige kabelgoten.

Parkeren
Op eigen afgesloten terrein zijn 5 parkeerplaatsen voor huurder ter beschikking gesteld. De huurprijs per parkeerplaats is in overleg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurtermijn van 5 jaar. Andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
In overleg.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 119 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
289 m²
Kantoorruimte oppervlakte
289 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
5 parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein worden voor huurder ter beschikking gesteld. Huurprijs in overleg.
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand