Onder bod

Noordewierweg 54 3812 DL Amersfoort

Omschrijving

Wonen en werken combineren in het Soesterkwartier!
Wonen en werken combineren, apart verhuren als belegging, dit hoekpand biedt alle mogelijkheden. Het betreft een combinatie van een winkelruimte op de begane grond en een bovenwoning vrij van huur en gebruik, met eigen opgang en huisnummer. Dit pand biedt ruim 155 m² woon- en werkplezier in de leukste straat van het Soesterkwartier.

ALGEMEEN
Dit hoekpand biedt talloze mogelijkheden: wonen en werken combineren of apart verhuren als belegging. Het bestaat uit een winkelruimte op de begane grond en een bovenwoning die vrij is van huur en gebruik, met een eigen opgang en huisnummer. De ingang naar de bovenwoning bevindt zich aan de linkerzijde van het pand.
De locatie van het pand is gunstig, met gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen. Op loopafstand bevinden zich verschillende winkels, waaronder een supermarkt (Albert Heijn), optiekzaak, boekhandel en viswinkel. Een bushalte is slechts 1 minuut lopen en het centraal treinstation ligt op 15 minuten loopafstand.
De winkel en de woning hebben beide een aparte ingang en er is een doorgang tussen de winkel en de opgang naar de woning. De winkel heeft een berging die zowel van binnenuit als apart bereikbaar is.
De woning heeft twee verdiepingen en een groot dakterras. Op de eerste verdieping is een grote woonkamer met open keuken. Het toilet en de douche bevinden zich ook op deze verdieping. Op de tweede verdieping zijn twee kamers met praktische inbouwkasten.

LOCATIE
Noordewierweg 54 & 54B is gelegen in de buurt Rivierenbuurt-Oost in de wijk Soesterkwartier. Het Soesterkwartier staat bekend als een gezellige arbeiderswijk die steeds populairder wordt vanwege de gunstige ligging. Het is een saamhorige en volkse wijk met vele generaties en een sterke wijkbeleving. Bewoners zetten zich graag in voor hun buurt.
De wijk wordt in de lengte gesplitst door de Noordewierweg waar dit object is gelegen. Deze straat is het grootste winkelgebied van de wijk. Het Soesterkwartier ligt op fietsafstand van het gezellige en historische centrum van Amersfoort. Het treinstation Amersfoort Centraal ligt op loopafstand en biedt goede verbindingen met andere steden. De dichtstbijzijnde uitvalsweg is slechts 5 minuten rijden.

BESTEMMING
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Soesterkwartier”. Volgens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “Gemengd-1”. U kunt het bestemmingsplan opvragen via ruimtelijkeplannen.nl.

VLOEROPPERVLAK
Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 155 m², waarvan:
• Winkel: ca. 93 m² (inclusief berging en kelder)
• 1e verdieping: ca. 39 m² (exclusief het dakterras van 26 m²)
• 2e verdieping: ca. 23 m²
De oppervlakten zijn conform NEN 2580 gemeten, het rapport is beschikbaar.

OPLEVERING
De winkelruimte en de woning worden in huidige staat, vrij van huur en gebruik, opgeleverd.

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de openbare weg.

ENERGIELABEL
• De winkel (Noordewierweg 54) heeft energielabel D, geldig tot 03-04-2034.
• De woning (Noordewierweg 54B) heeft energielabel F, geldig tot 03-04-2034.

WOZ-WAARDE WONING
De WOZ-waarde (waardepeildatum 01-01-2023) bedraagt voor Noordewierweg 54B € 160.000.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt € 395.000 kosten koper.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Amersfoort Sectie D Nummer 7711

OPLEVERING / GARANTIES
Oplevering in overleg. Verkoop en levering vinden plaats onder het “as is, where is”-principe. Het verkochte zal worden verkocht en geleverd in huidige staat, zonder nadere garanties met betrekking tot de bouwkundige, milieutechnische, financiële, belastingtechnische, juridische, commerciële staat en overige zaken die het verkochte betreffen, in de ruimste zin van het woord.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS
Ter keuze van de koper.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
24 juni 2024
Status
Onder bod
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
104 m²
Oppervlakte
155 m²
Winkelruimte oppervlakte
155 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
93 m²

Energie

Energielabel
D

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort D 7711
Oppervlakte
104 m²
Perceel
AMF00-D-7711
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand