Verhuurd

Pelenerf 12 a 3861 PR Nijkerk

Omschrijving

ALGEMEEN
Nijkerk is een ideale vestigingslocatie o.a. vanwege de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid. Aan de rand van Nijkerk, op het nieuwe industrieterrein ‘de Flier’, vindt u dit prachtige, gloednieuwe bedrijfspand in aanbouw. Van dit hoogwaardige en multifunctionele bedrijfsgebouw is circa 627 m² kantoor nu voor huur beschikbaar.

Op de begane grond is 387 m² kantoorruimte beschikbaar voor huur. Op de 2e verdieping bevindt zich nog eens 240 m². Deelverhuur is mogelijk vanaf 82 m². Op de 1e verdieping is het kantoor van de eigenaar gevestigd. Het kantoor heeft tevens een aantrekkelijk dakterras! Meer informatie over 700 m² bedrijfsruimte vindt u in onze aanbieding ‘bedrijfsruimte Pelenerf 12a te Nijkerk’. Het is ook mogelijk om de gehele ca. 1.327 m² te huren, zowel kantoor als bedrijfsruimte tezamen. Een locatie met vele mogelijkheden!
Goede buren zijn o.a. Lightboxx, Lumenlab.nl, Keylight, Berculo Accountants en meer.Goede buren zijn Lightboxx, Lumenlab.nl, Keylight, Berculo Accountants en meer.

LOCATIE
Het bedrijfspand bevindt zich op het bedrijventerrein De Flier te Nijkerk in planzone 1. De Flier ligt ten zuiden van Nijkerk langs de A28 Amersfoort/Zwolle. In het noorden grenzend aan het kleinere bedrijventerrein Arkerpoort en de woonwijk Corlaer, en aan de zuid- en oostkant aan agrarisch gebied. Een kwalitatief bedrijventerrein met een ruimtelijk middengebied met waterpartijen. Afslag Nijkerk Zuid/Vathorst.
Zone 1 ligt parallel aan de snelweg en de Verbindingsweg. De bijzondere ligging maakt het wenselijk een representatieve zone te creëren door samenhang in de bebouwing en een bufferzone met groen en water. De watergang parallel aan de A28 heeft een retentiefunctie met een natuurlijke uitstraling. De bedrijven mogen hier gezien worden en hoeven niet te worden verstopt achter een groenwal of geluidswal. Aan deze zijde van het terrein worden de belangrijkste smaakmakers gesitueerd. Aan de verschijningsvorm van de gebouwen en percelen in deze zone worden meer eisen gesteld doordat de ambitie hier het hoogst is.

BEREIKBAARHEID
Per auto
A28 Amersfoort/Zwolle, afslag Nijkerk Zuid/Vathorst.

Per openbaar vervoer
Dichtstbijzijnde bushalte “Lancering” binnen circa 4 minuten, met buslijn 3 circa 20 minuten naar station Amersfoort, met treinen in de richting van Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Enschede.
700 m tot de bus (Texelstraat);
2 km tot de A28;
1 – 2 km km tot Station Vathorst;
6 – 7 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte kantoorruimte bedraagt circa 627 m², als volgt verdeeld:
– circa 387 m² kantoorruimte op de begane grond;

deelverhuur mogelijk vanaf 82 m².

In overleg met verhuurder zijn er meerdere combinaties bespreekbaar.

HUURPRIJS
De huurprijs kantoorruimte bedraagt € 130,– per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten zal nader worden bepaald.

OPLEVERING
Het object zal casco worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen.

Kantoorruimte voorzien van:
– sanitair;
– LED-verlichting.

PARKEREN
Er zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
627 m²
Kantoorruimte oppervlakte
627 m²
Kantoorruimte units vanaf
82 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand