Verhuurd

Plantageweg 12 b 3833 AZ Leusden

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de rand van het groene Leusden bevindt zich het nieuwe kantoren- en bedrijvenpark De Plantage. Op dit bedrijvenpark is deze unit nu voor huur beschikbaar. Gloednieuw en prachtig uitgevoerd en afgewerkt met hoogwaardige materialen! Vanwege de ligging aan de rand van de Plantage is er sprake van uitzicht op de omliggende landerijen. Daardoor straalt deze werkplek een oase van rust uit. De begane grond bestaat uit een entreehal en 96 m² kantoor- en/of bedrijfsruimte waar ook een toilet te vinden is. De tweede verdieping is één zeer ruime kantoorkamer waar zich tevens een toilet bevindt. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht. De luxe pantry zal samen met u worden bepaald en geplaatst evenals de vloer. De unit is zo ingedeeld dat u er alle kanten mee op kan, de verhuurder bespreekt dit graag met een nieuwe huurder.

Leusden is door de centrale ligging in Nederland een aantrekkelijke vestigingsplaats. De opzet van De Plantage kenmerkt zich door een eigen karakter en visie. De Plantage is hierdoor een toplocatie die zowel sociale als zakelijke meerwaarde biedt. Een prettige werkomgeving, waar de gebruikers waardevolle contacten met elkaar kunnen opbouwen. Een geschikte plek vlakbij de Randstad, om goed te ondernemen.

LOCATIE
Het kantoren- en bedrijventerrein De Plantage bestaat uit een ruim opgezette kantorenstrook op een zichtlocatie direct aan de Groene Zoom, de ringweg rondom Leusden. Het groene en open karakter van De Plantage wordt op het binnen- terrein doorgezet met vrijstaande bedrijfsgebouwen. De Plantage geeft volop flexibiliteit binnen een zakelijke en moderne sfeer in het hart van het land. Een grote groep ontvangen? Zin in een lekkere lunch? Het Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort met alle benodigde zakelijke voorzieningen ligt op loopafstand van De Plantage. Voor ontspanning en gezond sporten kunt u terecht bij het sportcentrum direct gelegen naast De Plantage.

BEREIKBAARHEID
De units De Plantage zijn verrassend goed bereikbaar door de centrale ligging in Nederland tussen Amersfoort en Utrecht op slechts enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Gelegen op een goede locatie in het zicht aan de doorgaande weg Groene Zoom bent u binnen 15 minuten in Utrecht en binnen 40 minuten in Amsterdam. De Plantage is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij een directe busverbinding met station Amersfoort. Hiermee bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid en ontsluiting.

VLOEROPPERVLAK
Unit 12 B heeft een vloeroppervlak van 192 m², gelijk verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

PARKEREN
U heeft direct voor uw kantoor 2 parkeerplaatsen tot uw beschikking. In de Plantage is voor uw bezoek parkeergelegenheid genoeg en altijd gratis.

OPLEVERING
De unit heeft een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van:
– Ingebouwde lichtarmaturen (deels werkend op bewegingscensoren);
– 2 airco’s;
– 2 toiletten;
– Pantry;
– Eigen laadpaal voor elektrische auto;
– Extra afwerking in overleg, verhuurder denkt graag mee.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.195,– per maand, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt: € 129,49 per maand. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie. Als door en vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen dat verhuurder zorg draagt voor:
– onderhoud airco’s;
– onderhoud brandmeldinstallatie;
– glasbewassing;
– rioolservice.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
288 m²
Kantoorruimte oppervlakte
96 m²
Bedrijfshal oppervlakte
192 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand