Verhuurd

Siliciumweg 59 3812 SW Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze representatieve bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bedrijvencomplex Birkt Business en is gelegen aan de Siliciumweg 59 te Amersfoort. De totale oppervlakte bedraagt ca. 214 m². Verdeeld over de begane grond (110 m² bedrijfsruimte) en de bovenverdieping (104 m² kantoorruimte).
De begane grond is te gebruiken als bedrijfsruimte c.q. magazijn. Middels een zelfstandige spiltrap komt u op de eerste verdieping welke te gebruiken is als kantoor, studio etc. Deze verdieping bestaat uit een mooie, grote ruimte. Tevens is er hier nog een ruime separate kamer. De verdieping is voorzien van een pantry. Het bedrijfspand heeft zowel aan de voor-, als de achterzijde ramen, wat zorgt voor veel daglicht. Momenteel is de ruimte in gebruik als studio/webshop. De verhuurder denkt graag met u mee, hoe u de ruimte geheel naar uw zin kan en wil inrichten. Ter inspiratie hebben wij in de te downloaden brochure referentiebeelden toegevoegd van de naastgelegen identieke unit.
Veel ondernemers hebben dit stukje Isselt al ontdekt en zorgen voor een goede sfeer met een afwisselend aanbod. De makkelijke bereikbaarheid aan de rand van de Isselt is een van de vele pluspunten.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

BEREIKBAARHEID
De Isselt is goed te bereiken vanaf de A1 via de Bunschoterstraat en de Amsterdamseweg. Evenals via de A28 via de Stichtse Rotonde en de Barchman Wuijtierslaan. Ook met het openbaar vervoer is De Isselt goed bereikbaar.

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
500 m tot de bus;
5-6 km tot station Amersfoort;
3-4 km tot de A28;
8-9 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 214 m².
Verdeeld over de begane grond (110 m² bedrijfsruimte) en de bovenverdieping (104 m² kantoorruimte).
De vrije hoogte van de begane grond bedraagt ca. 4 meter. De verdiepingshoogte is ca. 3 meter.
Vloerbelasting begane grond max. 1.000 kg/m².
Vloerbelasting verdieping max. 300 kg/m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd:
– plafonds met verlichtingsarmaturen LED;
– een elektrische overheaddeur;
– doorrijdbeveiliging achter overheaddeur;
– rolluiken achter voordeuren;
– een gladde betonvloer op de begane grond;
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen LED op de eerste verdieping;
– laminaat dan wel pvc op de eerste verdieping;
– alarminstallatie;
– toilet;
– pantry;
– airco;
– heater;
– krachtstroom.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.795,– per maand te vermeerderen met servicekosten en btw.

PARKEREN
Bij het object zijn 2 eigen parkeerplaatsen ter beschikking, daarnaast kunt u eventueel nog 2 auto’s parkeren voor uw eigen overheaddeur. Zo ontstaan er 4 parkeerplaatsen voor eigen gebruik per unit. Het gehele terrein is afgesloten met een elektronisch hek, zodat het terrein buiten kantooruren alleen voor bevoegden toegankelijk is.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.
Huurder is zelf direct contractant bij de diverse nutsbedrijven.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
3 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
214 m²
Bedrijfshal oppervlakte
110 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
104 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand