Spacelab 35 3824 MR Amersfoort

€ 120 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Een Inspirerende Werkomgeving in “De Tweeling” op de Spacelab

Aan de kop van de Spacelab staat het kantoorgebouw “De Tweeling” uit het bouwjaar 2000. Het gebouw is, mede door de architectuur en de ligging, een van de meest in het oog springende gebouwen van Calveen: ruim van opzet, statig en licht. Met goede parkeergelegenheid voor u en uw gasten en een schitterende ontvangsthal komt uw bedrijf goed tot haar recht. Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A+ en is daarmee klaar voor de toekomst.

Binnen deze statige muren vindt u een recent vernieuwde kantoorruimte op de begane grond, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een eigentijds bedrijf. De lay-out van de ruimte is doordacht en flexibel. Aan de ene zijde bevinden zich twee ruime kantoorkamers, perfect voor geconcentreerd werken of vergaderingen. Aan de andere kant strekt zich een grote open ruimte uit, ideaal voor teambijeenkomsten, brainstormsessies of gewoon om een open en dynamische werkomgeving te creëren. Achterin bevinden zich twee halfopen kamers, die een scala aan mogelijkheden bieden: extra kantoorruimte, een informele ontmoetingsplek, een archiefruimte… De keuze is aan u. Hier bevindt zich ook een extra buitendeur, geschikt voor bijvoorbeeld bevoorrading.

De kantoorruimte beschikt over een eigen, nette keukenunit met Quooker, koelkast en vaatwasser. Alle voorbereidingen voor een vloer zijn al gedaan, zodat u uw kantoor geheel naar smaak en wens kunt creëren.

LOCATIE
Het object is gelegen op een prima zichtlocatie. De moderne kantoor- en bedrijvenlocatie Calveen bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein met ruim 4000 werknemers. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, Hotel van der Valk, De Vries Vellenga Leenknecht Notarissen, Sigma Coatings en Praxis. Opvallend aan Calveen is de relatief hoge bebouwingsdichtheid. Daarnaast is de bebouwing op Calveen relatief hoogwaardig en zeer gevarieerd in omvang. Naast grote en middelgrote panden zijn er op het terrein tevens bedrijfsverzamelgebouwen te vinden.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Calveen ligt direct aan de snelweg A1 en dichtbij de snelweg A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook uitstekend, er zijn diverse busverbindingen richting Station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst, het is 5 minuten lopen tot de bushalte.

VLOEROPPERVLAK
Een zelfstandige kantoorunit van ca. 261 m² v.v.o.

HUURPRIJS
De huur bedraagt € 120,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

Huurprijs parkeren:
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 650,- per parkeerplaats per jaar excl. btw, in de ondergelegen parkeergarage.

SERVICEKOSTEN
€ 45,- per m² per jaar te vermeerderen met btw, op voorschotbasis.

INDEXERING
De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Bij vooruitbetaling per maand verschuldigd.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
toiletgroep per verdiepingsvloer;
– eigen pantry;
– schoonmaak van openbare ruimten;
– alarminstallatie;
– drievoudige mechanische ventilatie v.v. topkoeling;
– cv-installatie;
– systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen (LED);
– kabelgoten;
– zonwering.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan huurtermijnen van 5 jaar, afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
26 januari 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
261 m²
Kantoorruimte oppervlakte
261 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Pantry keuken, receptie, sanitair, vergaderruimte

Energie

Energielabel
A+
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand