Spacelab 43 3824 MR Amersfoort

€ 120 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de kop van de Spacelab staat kantoorgebouw “De Tweeling” (bouwjaar 2000). Door zijn opvallende architectuur en toplocatie is het een blikvanger in Calveen. Ruim van opzet, statig en licht, biedt het een gastvrije ambiance voor uw bedrijf. Met voldoende parkeergelegenheid voor zowel u als uw gasten. Met een schitterende ontvangsthal die perfect past bij uw bedrijfsimago, komt uw onderneming hier volledig tot haar recht. Een ruime parkeergarage bevindt zich onder het gebouw.
Bijzondere aandacht verdient de vijfde verdieping, waar onlangs een gloednieuwe pentoffice is gerealiseerd. Deze biedt niet alleen het beste uitzicht, maar ook toegang tot een prachtig dakterras, waardoor het een uitstekende werkomgeving is. Deelverhuur vanaf slechts 50m² is mogelijk.
Ontdek de unieke kenmerken van elke verdieping in onze uitgebreide brochure.

LOCATIE
Het object is gelegen op een prima zichtlocatie. De moderne kantoor- en bedrijvenlocatie Calveen bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein met ruim 4000 werknemers. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, Hotel van der Valk, De Vries Vellenga Leenknecht Notarissen, Sigma Coatings en Praxis. Opvallend aan Calveen is de relatief hoge bebouwingsdichtheid. Daarnaast is de bebouwing op Calveen relatief hoogwaardig en zeer gevarieerd in omvang. Naast grote en middelgrote panden zijn er op het terrein tevens bedrijfsverzamelgebouwen te vinden.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Calveen ligt direct aan de snelweg A1 en dichtbij de snelweg A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook uitstekend, er zijn diverse busverbindingen richting Station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst, het is 5 minuten lopen tot de bushalte.

VLOEROPPERVLAK
Er is op dit moment sprake van circa 1.203 m² verhuurbaar vloeroppervlak (inclusief algemene toebedeling). De oppervlakten zijn ingemeten conform NEN 2580. Zie de uitgebreide brochure voor de te huren metrages per verdieping. Deelverhuur is al mogelijk vanaf 50 m²!

HUURPRIJS
De huur bedraagt: € 120,- per m²/jaar excl. BTW en servicekosten.
De huur voor het pentoffice op de 5e verdieping bedraagt: € 135,- per m²/jaar excl. BTW en servicekosten.

Huurprijs parkeren:
€ 650,- per parkeerplaats/jaar excl. BTW, in de parkeergarage en
€ 500,- per parkeerplaats/jaar excl. BTW, bovengronds.

SERVICEKOSTEN
€ 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op voorschotbasis.

PARKEREN
Er wordt een parkeernorm gehanteerd van 1:40. Één parkeerplaats per veertig vierkante meter kantoorruimte in de bij het gebouw behorende parkeerkelder. Het aantal parkeerplaatsen is eventueel uit te breiden met parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

INDEXERING
De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
toiletgroep per verdiepingsvloer;
– eigen pantry of pantry per verdiepingsvloer;
– schoonmaak van openbare ruimten;
– alarminstallatie;
– drievoudige mechanische ventilatie v.v. topkoeling;
– cv-installatie;
– systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen;
– kabelgoten;
– zonwering.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan huurtermijnen van 5 jaar, afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
1.204 m²
Kantoorruimte oppervlakte
1.204 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Pantry keuken, receptie, vergaderruimte
Kantoorruimte units vanaf
50 m²

Energie

Energielabel
A+

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 650,- per parkeerplaats per jaar excl. btw, in de ondergelegen parkeergarage.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand