Strijkviertel 52 3454 PN De Meern

Koopprijs € 345.000 Vrij op naam

Omschrijving

NOG 3 UNITS BESCHIKBAAR!
Er zijn nog units beschikbaar. Het gaat om 1 unit van circa 186 m² en 2 units van circa 279 m².

Deze units bieden de perfecte kans voor ondernemers die op zoek zijn naar flexibele, hoogwaardige bedrijfsruimte in een gunstige locatie.

De nog beschikbare units zijn variërend van circa 186 m² tot circa 279 m², waarvan circa 185 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 93 m² kantoorfunctie op de eerste verdieping (grotere verdiepingsvloer van in totaal circa 185 m² ook mogelijk). De units zijn eventueel ook te koppelen om grote oppervlakten te creëren. De units worden casco opgeleverd met nuts aansluitingen tot in de meterkast. Extra aanpassingen zijn op verzoek van kopers mogelijk, waardoor u uw bedrijfsruimte volledig naar uw eigen wensen kunt inrichten.

De locatie van deze units is zeer gunstig gelegen, met uitstekende verbindingen naar de snelwegen A12, A2 en A27. Het treinstation van Vleuten en De Meern liggen op korte afstand en bieden directe verbindingen naar Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de units en zijn er diverse voorzieningen in de nabije omgeving.

Het opleveringsniveau van deze units is hoogwaardig en biedt de perfecte basis voor uw bedrijfsactiviteiten. Met de mogelijkheid om extra aanpassingen te doen, kunt u uw bedrijfsruimte volledig aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften.

Onze bedrijfsunits in De Meern zijn niet alleen geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele werkruimte, maar ook voor investeerders die op zoek zijn naar een waardevaste belegging. Door de toenemende vraag naar bedrijfsruimte in De Meern en de nabijheid van grote steden zoals Utrecht en Amsterdam, bieden onze units een solide rendement op uw investering.

Met de groei van bedrijven in deze regio, is er een toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimte en dat maakt dit project een aantrekkelijk beleggingsobject. Onze units zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook strategisch gelegen op een gunstige locatie in De Meern. Dit maakt het een investering met potentieel voor zowel waardegroei als stabiele huurinkomsten.

Met de beschikbare units variërend van 186 m² tot 279 m² en een vanaf prijs van € 345.000,- tot € 500.000,-, is het mogelijk om met een relatief lage investering te profiteren van deze groeiende markt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke huurinkomsten en het potentiële rendement op uw investering.

Enkele kenmerken:
– Per unit wordt 1 loze leiding naar een parkeervak aangelegd voor eventueel toekomstige laadpaal.
– PIR dakisolatie i.c.m. PVC dakbedekking (hoge isolatiewaarde en voorbereid op zonnepanelen).
– In overleg met de aannemer is vloerverwarming i.c.m. bijvoorbeeld warmtepomp en zonnepanelen mogelijk.

KOOPPRIJS
Vanaf € 345.000,- vrij op naam excl. BTW (dus geen overdrachtsbelasting).

VOORBEHOUD
Getoonde tekeningen en impressies kunnen aan verandering onderhevig zijn. Comma Vastgoed aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de gegevens. Daarnaast behoudt verkoper zich het recht van gunning.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

koopprijs
€ 345.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.641 m²
Oppervlakte
930 m²
Bedrijfshal oppervlakte
837 m²
Bedrijfshal units vanaf
186 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
93 m²

Energie

Energielabel
A++

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Oudenrijn A 3556
Oppervlakte
1641 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ODR02-A-3556
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand