't Plein 30 3831 CR Leusden

€ 250 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

’t Plein bevindt zich midden in winkelcentrum de Hamershof, een van de meest plezierige winkelcentra in de regio met ongeveer 90 verschillende winkels. Boven een groot deel van deze winkels staat een woon- appartementencomplex, wat bijdraagt aan de levendigheid van het gebied.
’t Plein 30 ligt op een drukke looproute in dit gezellige winkelhart van Leusden. Het pand bevindt zich op de begane grond en heeft een frontbreedte van circa 5.00 meter. Met een oppervlakte van maar liefst 175 m² VVO biedt het genoeg ruimte om jouw droomwinkel te realiseren. Het pand stamt uit 1993 en vormt samen met de naastgelegen ruimtes een aantrekkelijke winkelstrip die veel passanten trekt.
De Hamershof heeft een zeer actieve vereniging van ondernemers, waardoor er regelmatig evenementen worden georganiseerd om extra bezoekers naar het gebied te trekken. Het gebied herbergt verschillende soorten huurders, van landelijke ketens tot kleine lokale spelers. Hierdoor trekt het een gevarieerd publiek aan en biedt het pand veel mogelijkheden voor diverse soorten winkels.
De locatie van het pand biedt niet alleen voordelen voor winkeliers, maar ook voor klanten. Het ligt namelijk op loopafstand van diverse parkeergelegenheden en is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden in de directe omgeving waar bezoekers na het shoppen terechtkunnen voor een hapje en een drankje.

LOCATIE
Leusden is een dorp met een unieke combinatie van rust en bedrijvigheid. Met ruim 30.000 inwoners is het geen kleine gemeente, maar de sfeer is er wel gemoedelijk en gezellig. Het ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe. De Hamershof is een belangrijk winkelcentrum voor Leusden en omstreken. Het biedt meer dan 90 retailers, waaronder grote ketens als Jumbo, Albert Heijn, Hema en Etos, maar ook lokale ondernemers die unieke producten aanbieden.

BEREIKBAARHEID
De Hamershof is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn ruime parkeergelegenheden beschikbaar rondom het centrum, evenals een overdekte fietsenstalling. Ook zijn er verschillende buslijnen die stoppen bij haltes vlakbij De Hamershof.
– 200 m tot de bus;
– 5-6 km tot station Hoevelaken;
– 3-4 km tot de A28;
– 8-9 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 175 m² winkelruimte op de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 45.000,- per jaar, exclusief servicekosten, promotiebijdragen en btw.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 150,- exclusief btw per maand. Hierbij zijn inbegrepen de kosten voor:
– Elektravoorziening cvz winkelcentrum;
– Verlichting cvz winkelcentrum;
– Contract antigraffiti gevel;
– Contract cvz winkelcentrum;
– Reiniging luifels.

WINKELIERSBIJDRAGE
De ondernemer/huurder is verplicht lid van de winkeliersvereniging “De Hamershof”.
De bijdrage aan de ondernemers-/winkeliersvereniging bedraagt € 2.608,68 per jaar.

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief toilet.

PARKEREN
Rond het winkelcentrum “Hamershof” is altijd gratis parkeergelegenheid te vinden op de openbare weg of in de parkeergarages.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 250 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
175 m²
Winkelruimte oppervlakte
175 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
175 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand