Verhuurd

Utrechtsestraat 46 3811 LC Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Bent u op zoek naar een locatie die goed bereikbaar is en waar voldoende potentieel klanten aanwezig zijn? In het hartje van Amersfoort, gevestigd aan de Utrechtsestraat 46, is nu een schitterend hoekpand beschikbaar voor huur. Deze eyecatcher is ideaal gelegen in de directe nabijheid van publiekstrekkers zoals KPN, McDonald’s, Manfield, Hema en vele andere landelijke retailers. Zelfs het Centraal Station Amersfoort bevindt zich op loopafstand.

Het hoekpand aan de Utrechtsestraat 46 is gebouwd in 1910 en ademt nog steeds dezelfde historische sfeer uit. De winkel heeft een totaaloppervlakte van 70 m² en beschikt over prachtige etalages aan beide zijden. Hierdoor wordt er veel daglicht binnengehaald wat zorgt voor een aangename sfeer in de winkel. Boven de winkel zijn appartementen gevestigd. De bestemming op deze plek is detailhandel. Tevens is horeca van categorie 1 mogelijk in het pand.

Voor winkelend publiek is de winkel goed bereikbaar vanaf zowel de Stadsring als de Utrechtsestraat. Dit maakt het pand bij uitstek geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar meer exposure en willen profiteren van het grote aantal passanten dat dagelijks langsloopt. Wanneer je op zoek bent naar een winkelruimte in Amersfoort, is dit pand ideaal voor jou en je bedrijf.

LOCATIE
Het object ligt in de binnenstad van Amersfoort. Dag-horeca en diverse parkeergarages bevinden zich direct op loopafstand.
Amersfoort kent een grote verscheidenheid aan winkels, horeca en (culturele) voorzieningen waar het gezellig een dagje recreëren is. Wekelijks zijn er twee warenmarkten, een vismarkt en een bloemenmarkt. Het centrum van Amersfoort is hét regionale koopcentrum van de regio Eemland. De binnenstad is goed toegankelijk en biedt voldoende parkeergelegenheid.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
20 m tot de bus;
0 m tot centrum Amersfoort;
1 km tot station Amersfoort;
3-4 km tot de A28;
5-6 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt 70 m². Het pand is rondom circa 10 m breed.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, eventuele aanpassingen in overleg.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 39.000,– per jaar te vermeerderen met btw.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de diverse parkeergarages, de Koestraat, het Sint Jorisplein of aan het Stadhuisplein.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

HUURTERMIJN
De verhuurder geeft de voorkeur aan een huurtermijn van 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzeggingstermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van ten minste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
70 m²
Winkelruimte oppervlakte
70 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
70 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk in de diverse parkeergarages, de Koestraat, het Sint Jorisplein of aan het Stadhuisplein.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand