Verhuurd

Utrechtseweg 109 3818 EC Amersfoort

Omschrijving

In het Bergkwartier staat deze, uit 1905 stammende, fraaie kantoorvilla aan de Utrechtseweg 109 te Amersfoort. De kantoor- c.q. praktijkruimte bevindt zich op de begane grond. Totaal is 95 m² ruimte beschikbaar. In de kelder is nog 8 m² beschikbaar als opslagruimte. Op de bovenverdieping bevinden zich appartementen die allen verhuurd zijn aan particulieren. De indeling is als volgt: entree, wacht- c.q. spreekruimte, kantoor, hal, toilet, kantoor, pantry, praktijkruimte, opslagruimte. Door het gebruik van glas in de tussenwanden, heeft het interieur een moderne, ruimtelijke uitstraling met een fijn leef- en werkklimaat.

In totaal is de oppervlakte van het perceel 334 m2. Het gebouw heeft de beschikking over drie parkeerplaatsen op eigen terrein. Vóór het object heeft de huurder de beschikking over een bestraat terras.

Locatie

De kantoorruimte is gelegen op de hoek Utrechtseweg-Bosch Kemperlaan. De bosrijke omgeving is nabij, evenals de vele recreatievoorzieningen. Het Amersfoortse stadscentrum ligt op 10 minuten fietsen en station Amersfoort CS bevindt zich op loopafstand. Kleinschalig winkelaanbod vindt u op de Utrechtseweg en grootschalig winkelaanbod op de Leusderweg.
Het Bergkwartier dankt haar naam aan de Amersfoortse Berg. Het behoort na de binnenstad tot de oudste wijken van Amersfoort. Het is een groene, welvarende wijk. Onderdeel van ‘De Berg’ is het Bosgebied, een fraaie natuur-, wandel en speelgebied, waardoor het Bergkwartier de meest groene wijk van Amersfoort is. Dichtbij de grote toegangswegen en toch met het centrum op loopafstand.

Bereikbaarheid

De locatie is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de Utrechtseweg richting centrum of de Stichtse Rotonde. Ook met het openbaar vervoer is het pand zeer goed bereikbaar. Het station is op ongeveer 10 minuten lopen.
• 500 m tot de bus;
• 0,5-1 km tot station Amersfoort;
• 1 km tot de A28;
• 7-8 km tot de A1.

De totale oppervlakte bedraagt circa 103 m²; bestaande uit 95 m² kantoor en 8 m² kelder.

Opleveringsniveau

In de huidige staat met onder andere:
• Scheidingswanden;
• Stenen/houten vloer;
• Alarm;
• Airconditioning;
• CV ketel;
• Pantry met vaatwasser;
• Toilet.

Huurprijs
De huursom bedraagt € 1.850,– per maand excl. BTW

Parkeren
Er zijn drie parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
De betaling van de huur wordt per kwartaal vooruit doorbelast.

Huurtermijn
De verhuurder geeft de voorkeur aan een huurtermijn van vijf jaar en vijf optiejaren

Opzegtermijn
Opzegging van de huurovereenkomst geschiedt schriftelijk. De opzeggingstermijn bedraagt 12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 31 januari2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
95 m²
Kantoorruimte oppervlakte
95 m²

Energie

Energielabel
C

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
3 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand