Wiekenweg 34 C 3815 KL Amersfoort

€ 220.000 k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Gloednieuwe unit op het Solid Business Park, gelegen op het grensgebied tussen het moderne bedrijventerrein De Wieken en het prachtige natuurgebied De Schrammer. Hier bevindt zich deze bijzondere tussenunit. De ruimte is perfect geschikt voor starters, zzp’ers en kleine ondernemingen die op zoek zijn naar hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte.
De locatie van dit pand is uitstekend bereikbaar, met nabijheid van snelwegen en het treinstation, waardoor u moeiteloos in contact blijft met de rest van het land. Het Solid Business Park heeft een modern karakter met indrukwekkende architectuur en state-of-the-art faciliteiten.
Deze unit biedt 50 m² op de begane grond en 50 m² op de eerste verdieping, met grote raampartijen aan zowel de voor- als achterkant. U heeft de mogelijkheid om uw eigen logo op de gevel te plaatsen, waardoor uw bedrijf nog beter herkenbaar wordt. Deze unit wordt casco opgeleverd, wat u de vrijheid geeft om het interieur volledig naar uw eigen smaak in te richten.

Deze unit, in 2021 is opgeleverd, is nog nooit eerder in gebruik genomen. Hierdoor heeft u de kans om een ruimte te betrekken die volledig nieuw en fris is, klaar om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Het omringende groenplan bij Park Bloeidaal creëert een aangename werkomgeving, die rust en ontspanning biedt tijdens uw werkuren, en zorgt voor een aangename balans tussen werk en natuur.

LOCATIE
Solid Business Park is gerealiseerd op het representatieve bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort;
4 km tot station Hoevelaken.

VLOEROPPERVLAK
De unit is ca. 100 m², als volgt opgebouwd:
– 50 m² begane grond;
– 50 m² eerste verdieping.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt € 220.000,– k.k.

SERVICEKOSTEN
Een voorschot op de servicekosten bedraagt ca. € 100,- per maand, te vermeerderen met btw. Deze kosten zijn o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen:
– Bijdrage Vereniging van eigenaren (zeer actieve en betrokken VVE beheerder);
– Gevelreiniging, glasbewassing, groenonderhoud en onderhoud straatwerk;
– Het gehele park is voorzien van centrale camerabewaking middels dome camera’s;
– Overige bouwkundige anti inbraak maatregelen voorhanden;
– Uniforme huisnummering, bellen, buitenverlichting etc.

Koper heeft een eigen meterkast en is zelf contractant voor levering gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt voor deze unit is casco oplevering. De unit is voorzien van:
– overheaddeur
– loopdeur
– een trap naar de verdieping.

PARKEREN
Bij deze fraaie tussenunit heeft u de beschikbaarheid over 1 privé parkeerplaats en 1 gemeenschappelijke parkeerplaats. Er zijn tevens voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers voorhanden.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste koopprijs. Daarom dient de koopprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage.

KADASTER
Amersfoort R1367 A6

BOUWJAAR
2021

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopprijs. Deze moet binnen twee weken na ondertekening van de koopakte worden voldaan bij de notaris.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 220.000 kosten koper
Aangeboden sinds
30 mei 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
50 m²
Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlakte
50 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
50 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort 13 A6
Oppervlakte
50 m²
Perceel
A-13-A6
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand