Verhuurd

Wiekenweg 44 H 3815 KL Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN

Locatie, locatie, locatie… De bedrijfsruimten van het project Solid Business Park zijn uniek en onderscheiden zich duidelijk van gebruikelijke projecten! De toonaangevende ontwerpen van Studio voor de Bouwkunst Team 2, hebben zich inmiddels bewezen. De locatie bevindt zich op het groene overgangsgebied tussen het moderne en duurzame bedrijventerrein De Wieken en het natuurgebied De Schrammer met aansluitend de villawijk Bloeidaal.

Deze hoekunit is perfect geschikt voor starters, zzp’ers, kleine ondernemingen en reeds gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte. Het pand is gelegen op een goed bereikbare locatie, dichtbij de snelweg A1 en A28 én nabij station Hoevelaken. Daarnaast biedt het bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef voldoende parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als bezoekers. Solid Business Park heeft een modern karakter met hoogwaardige architectuur en uitstekende faciliteiten. Het park heeft zich inmiddels bewezen als dé hotspot voor innovatieve ondernemers die zoeken naar representatieve kantoren en werkruimtes tegen aantrekkelijke tarieven. De bedrijfsunit zelf bestaat uit 50 m² begane grond met aangrenzend nog eens 50 m² eerste verdieping. De ruimte is volledig zelfstandig en beschikt over alle nodige faciliteiten zoals mechanische ventilatie, vloerverwarming, internetverbinding en meer.

Het interieur van de unit kan volledig naar eigen wens worden ingedeeld waardoor het perfect aansluit op uw bedrijfsvoering. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw eigen logo te plaatsen op de gevel van het gebouw. Dit zorgt voor extra herkenbaarheid en een professionele uitstraling. Mede doordat het een hoekunit betreft, is de signing vanaf de weg een eyecatcher! E.e.a in nauw overleg met de betreffende VVE.
Het groenplan rondom het Park Bloeidaal draagt bij aan een prettige werkomgeving. Door de vele planten en bomen ontstaat er een natuurlijke sfeer die rust en ontspanning biedt tijdens een drukke werkdag. Het park biedt bovendien veel mogelijkheden om tussendoor of na het werk te ontspannen, zoals wandelen of sporten in de buitenlucht. Het groene karakter van Park Bloeidal zorgt daarnaast voor een prettige werksfeer waarin u zich optimaal kunt concentreren op uw werkzaamheden.

LOCATIE
Solid Business Park is gerealiseerd op het representatieve bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort;
4 km tot station Hoevelaken.

VLOEROPPERVLAK
De units zijn ca. 100 m², als volgt opgebouwd:
– 50 m² begane grond;
– 50 m² eerste verdieping.

HUURPRIJS
De huurprijs van deze hoekunit bedraagt € 1.295,– per maand, excl. servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Een voorschot op de servicekosten bedraagt € 66,66 per maand, te vermeerderen met btw. Deze kosten zijn o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen:
– Bijdrage Vereniging van eigenaren (zeer actieve en betrokken VVE beheerder)
– Parkbeheer.
– Het gehele park is voorzien van centrale camerabewaking middels dome camera’s.
– Overige bouwkundige anti inbraak maatregelen voorhanden.
– Uniforme huisnummering, bellen, buitenverlichting etc.

Huurder heeft een eigen meterkast en is zelf contractant voor levering gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt voor deze afgebouwde units is een oplevering op een hoog afwerkniveau. Inclusief:
– Schilderwerk
– Verlichting
– Wandcontactdozen
– Railspots
– Systeemplafond
– Led verlichtingspanelen
– Toilet met fonteintje
– Luxe pantry
– Eigen entree
– Overheaddeur
– Vloerverwarming op de begane grond én de verdieping
– Mechanische ventilatie.
Aanvullende wensen zijn bespreekbaar.

De kopunit heeft extra veel glasoppervlak op zowel de begane grond als de verdieping. Tevens heeft deze unit de mogelijkheid om een logo te plaatsen op het verdiepingsraam. Hierdoor wordt vanaf de straatzijde de identiteit van uw bedrijf benadrukt.
Eigenaar zal als huismeester fungeren en u, indien gewenst, met raad en daad bijstaan.

PARKEREN
Bij deze fraaie hoekunit heeft u de beschikbaarheid over 2 privé parkeerplaatsen en zijn er tevens voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers voorhanden.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlakte
50 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand