Verkocht

Wiekenweg 50 A 3815 KL Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Deze kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en biedt alles wat jij als klein bedrijf nodig hebt. Met 63 vierkante meter BVO is de ruimte compact, maar toch groot genoeg om comfortabel in te werken. Er is een hal, kantoorkamer, toilet en keuken aanwezig, waardoor je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt om productief te zijn.
Wat deze kantoorruimte extra bijzonder maakt, is de architectuur van het gebouw waarin het zich bevindt. Het pand heeft namelijk een parkachtige uitstraling en past perfect in de landelijke omgeving van Wieken-Vinkenhoef. Dit geeft niet alleen een prettige sfeer tijdens het werken, maar draagt ook bij aan een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Daarnaast is deze kantoorruimte netjes en verzorgd afgewerkt. Je hoeft dus geen tijd en geld te investeren in het opknappen of decoreren van de ruimte voordat je erin kunt trekken. De ruimte is direct klaar voor gebruik en je kunt er dus meteen aan de slag.

Ook qua locatie zit je goed met deze kantoorruimte. Wieken-Vinkenhoef is een rustig bedrijventerrein in Amersfoort. Dit betekent dat je weliswaar niet midden in een bruisende stad zit, maar wel gemakkelijk bereikbaar bent vanuit verschillende richtingen. Bovendien kun je hier rustig werken zonder afgeleid te worden door druk verkeer of andere geluiden van buitenaf.
Last but not least is er nog een parkeerplaats voor de deur beschikbaar. Dit maakt het gemakkelijk om klanten of relaties te ontvangen en zorgt ervoor dat jijzelf ook altijd een parkeerplek hebt als je naar kantoor komt.

Al met al is deze kantoorruimte met pantry en toilet op de begane grond in Wieken-Vinkenhoef zeer geschikt voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een rustige en nette werkplek in een bijzonder gebouw. Met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik, een professionele uitstraling en goede bereikbaarheid is dit dé ideale plek om jouw bedrijf te laten groeien.

LOCATIE
Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
– 20 m tot de bus
– 0-1 km tot de A1
– 0-1 km tot de A28
– 2-3 km tot stadscentrum Amersfoort
– 4-5 km tot station Amersfoort

PARKEREN
Deze ruimte beschikt over 1 privé-parkeerplaats.

VLOEROPPERVLAK
U heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 63 m² BVO op de begane grond.

OPLEVERING
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd:
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– vloerbedekking;
– toilet;
– pantry;
– cv-installatie.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 850,– exclusief servicekosten en exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten bedragen € 245,– per maand exclusief BTW. Een en ander op basis van voorschot en verrekening. De ruimte beschikt over eigen meters voor gas, water en licht.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

BOUWJAAR
2008

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
63 m²
Kantoorruimte oppervlakte
63 m²

Energie

Energielabel
A+

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort R 800
Perceel
AMF00-R-800
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand