Verhuurd

Wiekenweg 58 3815 KL Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef, aan de doorgaande weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, ligt dit zeer representatieve kantoorgebouw met bedrijfsruimte. Het pand beschikt over een zeer representatieve entree aan zowel de Hogeweg als de Wiekenweg, unieke professionele uitstraling en uitstekende bereikbaarheid. Het object leent zich goed voor kantoorruimte, opslag,- en showroomruimte, (web-)winkel, architectenbureau e.d. De luxe uitstraling en de ruime hal geven dit object tal van mogelijkheden en is tevens een perfect visitekaartje voor uw bedrijf.
De achterzijde van het object heeft tevens een eigen opgang en adres, te weten Wiekenweg 58. Dit prachtige gebouw is als geheel voor huur beschikbaar, maar ook bestaat de mogelijk voor deelverhuur (in overleg).

LOCATIE
Het bedrijfspand is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago.
Het bedrijvenpark grenst aan recreatiegebied Bloeidaal, waar verschillende wandel- en fietspaden zijn te vinden. Bloeidaal is een gebied van 32 hectare tussen de Hogeweg en de Barneveldsebeek met hooiland, plukjes bos en moerasbosjes. Een deel van de oude Horstbeek is hersteld en er zijn verschillende soorten bomen geplant. Naast veelvoorkomende boomsoorten als de els, eik en es groeien er ook fladderiepen, een zeldzame boomsoort. Wie in de pauze of na werktijd even lekker buiten wil zijn, een rondje wil wandelen of een stukje wil fietsen, hoeft alleen maar de Hogeweg over te steken.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt 934 m², als volgt verdeeld:

Hogeweg 226D
Begane grond 120 m²
Eerste verdieping 460 m²

Wiekenweg 58
Begane grond 354 m².

Deelverhuur bespreekbaar.

HUURPRIJS
De huurprijs voor het gehele gebouw bedraagt € 115.000,– per jaar, exclusief servicekosten en btw, inclusief parkeerplaatsen.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten: € 10,– per m² per jaar, ten behoeve van:
• onderhoud groen;
• onderhoud parkeerterrein;
• glasbewassing buitenzijde;
• premie glasverzekering;
• onderhoud van de in het pand aanwezige installaties;
• bijdrage Stichting Bedrijventerrein de Wieken.

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Het object is voorzien van hoogwaardige afwerking en onder andere voorzien van;
• Pantry’s;
• Toiletgroepen;
• Nieuwe cv-installatie;
• Alarminstallatie;
• Airco installatie;
• Krachtstroom;
• 6 laadpalen;
• Design verlichting;
• Wandcontactdozen.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object beschikt over 30 parkeerplaatsen. Tevens zijn er 6 laadpalen op eigen terrein beschikbaar.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
Kantoorruimte en bedrijfsruimte
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
560 m²
Oppervlakte
934 m²
Kantoorruimte oppervlakte
934 m²
Kantoorruimte units vanaf
120 m²

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort R 765
Oppervlakte
560 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMF00-R-765
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand