Liendert – Rustenburg

De bewoners van Liendert – Rustenburg vormen een actieve gemeenschap met elkaar. Verschillende generaties, maar ook culturen en religies leven hier joviaal naast elkaar. Er is genoeg in de wijk te beleven. Zo kun je in het wijkcentrum De Groen Stee naar de theatergroep, je kan kooklessen nemen en bijvoorbeeld bloemschikken. Verderop, aan de rand van de wijk, is een zwembad te vinden waar verschillende verenigingen actief zijn. Voor een potje tennis kan je ook terecht in Liendert.

Hou je van lekker wandelen in de natuur dan is het Waterwingebied de ideale plek voor jou.

Voor ouders met kinderen is Liendert de uitgelezen plaats. Er wordt veel tijd besteed aan de voorzieningen zodat kinderen een fijne en veilige kindertijd beleven. Liendert heeft een ABC school met als doelstelling: Samenwerken voor een hele belangrijke doelgroep, namelijk kinderen van nul tot twaalf jaar. ABC is een voorziening voor kinderen en hun ouders. Professionals doen hun beste om in te spelen op de behoeften en wensen van bewoners en gebruikers.

In het verlengde van Liendert ligt Rustenburg. De wijken mogen dan naast elkaar liggen, maar ze verschillen wel van elkaar. Liendert wordt voornamelijk gekenmerkt door de hoge bebouwing en de groengebieden. Rustenburg kenmerkt zich door de eengezinswoningen met tuinen. Een korte omschrijving van Rustenburg is groen en rustig. Er zijn in de wijk drie basisscholen aanwezig, een sportschool en het Waterwingebied.

Bij beide wijken is de binnenstad met de fiets bereikbaar!

Ben jij op zoek naar een woning in deze omgeving of wil jij je huis verkopen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.