Vathorst

Makelaar in Vathorst

Welkom bij Comma Vastgoed, dé woningmakelaar voor de wijk Vathorst in Amersfoort. Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis of appartement of juist uw huidige woning wilt verkopen, wij staan voor u klaar.

De laatste uitbreidingswijk van Amersfoort is de wijk Vathorst. Vathorst is om Hooglanderveen heen gebouwd. Deze wijk kenmerkt zich aan een grote diversiteit aan woningen en voorzieningen. De wijk Vathorst is zo groot dat het is opgedeeld in verschillende wijken, De Laak, De Bron, de Laakse Tuinen, Waterdorp en Bovenduist. Vathorst heeft veel water, het is dan ook mogelijk om met een elektrisch bootje van Vathorst naar Bunschoten-Spakenburg te varen. De polder Arkemheen ligt nabij.

De wijk Vathorst in Amersfoort is een jonge, moderne en groene wijk met een breed scala aan woningtypen en voorzieningen. Hier vindt u zowel koop- als huurwoningen, van appartementen tot vrijstaande villa’s. In Vathorst vindt u diverse winkels (ook de meubel en interieur winkels mogen niet ontbreken, er is een IKEA, Loods5 en Karwei), sportvoorzieningen, scholen en horecagelegenheden. De wijk heeft bovendien een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A28. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, met een treinstation en diverse buslijnen.

Waarom Comma Vastgoed, de makelaar in Vathorst

Bij Comma Vastgoed begrijpen we als geen ander dat het kopen of verkopen van een woning een grote stap is. Daarom bieden wij u persoonlijke begeleiding en advies op maat. Onze medewerkers Lylian Kamphuis en Hidde Bauman zijn experts op het gebied van de woningmarkt in Vathorst en omgeving. Ze kennen de markt door en door en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.

Onze kernwaarden dichtbij, succes en aandacht staan centraal in onze dienstverlening. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en transparante communicatie. Bij ons kunt u rekenen op een betrokken en deskundige aanpak, waarbij we altijd streven naar het beste resultaat. Of het nu gaat om het aankopen, aanhuren, taxeren, verkopen of verhuren van uw woning (of bedrijfspand), wij ontzorgen u volledig.

Als u voor Comma Vastgoed kiest, kiest u voor een betrouwbare en professionele partner in de woningmakelaardij. Onze kennis en ervaring in de regio Amersfoort/Eemland maken ons de ideale partij om u te begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning. Wij zetten ons graag in om uw woonwensen te realiseren. Uw makelaar in Vathorst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen of verkopen van een woning in Vathorst? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u voorzien van vrijblijvend advies op maat. U kunt ons bellen of het contactformulier op onze website invullen. Wij horen graag van u!