Soesterkwartier

Voor kinderen zijn er leuke activiteiten in het Soesterkwartier. Het Dierenpark Amersfoort is op vijf minuten afstand fietsen, net als het Bosbad Amersfoort. Scouting Mondriaan is ook een leuke bezigheid voor de kinderen waar ze zich kunnen uitleven tijdens het ravotten in de bossen.

Voor de mensen die van sport houden kan je je aanmelden bij de hockey-, kajak- en rugbyclub in de nabije omgeving. Het Soesterkwartier heeft een sterk gevoel van saamhorigheid.

Misschien heb je al wel eens eerder van het festival Into The Woods gehoord? Dit wordt ieder jaar georganiseerd in Bosbirkoven, naast het Soesterkwartier!

Het fijne aan deze wijk is de ligging. Het ligt namelijk heel dicht bij het centrum van Amersfoort en is vlakbij het ns-station.

Het Soesterkwartier wordt gesplitst door de Noordewierweg. Het zuiden van het Soesterkwartier heeft voornamelijk een ‘volksbuurtkarakter’ en het noorden kenmerkt zich door de relatief hoge welvarendheid.

Ben jij op zoek naar een woning in deze omgeving of wil jij je huis verkopen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.