Vathorst

De laatste uitbreidingswijk van Amersfoort is de wijk Vathorst. Vathorst is om Hooglanderveen heen gebouwd. Deze wijk kenmerkt zich aan een grote diversiteit aan woningen en voorzieningen. De wijk Vathorst is zo groot dat het is opgedeeld in verschillende wijken, De Laak, De Bron, de Laakse Tuinen en Waterdorp. Vathorst heeft veel water, het is dan ook mogelijk om met een elektrisch bootje van Vathorst naar Bunschoten-Spakenburg te varen. De polder Arkemheen ligt nabij.

Vathorst heeft alles! De grote supermarkten, een eigen winkelcentrum genaamd: Winkelcentrum Vathorst en een eigen NS station. Ook de meubel en interieur winkels mogen niet ontbreken. Er is een IKEA, Loods5 en Karwei. De bereikbaarheid is zeer goed. Wonen in deze wijk betekent wonen in een nieuwe woning, de A-label wijk van Amersfoort. Wat het voor veel mensen interessant maakt. Vathorst organiseert veel activiteiten, zo komt Sinterklaas ieder jaar aan in de haven van Vathorst en ieder jaar een dancefestival genaamd: Summer Energy.

Ben jij op zoek naar een woning in deze omgeving of wil jij je huis verkopen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.