Leusden

Leusden is een dorp dat onder Amersfoort is gelegen. In Leusden is er van alles en nog wat te doen. Leusden heeft diverse restaurants en lunchrooms waar je lekker met je collega’s een hapje kan doen of een borrel met vrienden. In en rond winkelcentrum De Biezenkamp en winkelcentrum De Hamershof zijn veel gezellige terrassen te vinden. Ook in de winter kan je genieten van de buitenlucht tijdens een drankje. De terrassen zijn namelijk verwarmd. Bijna bij ieder restaurant kan je terecht als je een heerlijk diner wil afhalen.

Er is in Leusden ook veel te zien. Er is veel natuur en historie aanwezig in deze plaats. Er is namelijk het oudste oerbos en kerkje van Nederland gevonden en je kan het gloednieuwe AFAS theater bekijken. Ook natuurgebied Den Treek is dichtbij en prachtig om te wandelen.

Als je van een actieve levensstijl houdt zit je in Leusden ook op de goede plek. Je kan hier kilometers wandelen en fietsen. Binnen Leusden zijn er ook veel actieve verenigingen te vinden. Denk hierbij aan hockeyclub MHC Leusden of hobbyclub Hamersveld. Kortom: je hoeft je nooit te vervelen!

Ben jij op zoek naar een huis in Amersfoort of in Leusden of wil jij je huis verkopen en zoek je een makelaar? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.