Kernwaarden

Kernwaarden

Onze kernwaarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Het is onze identiteit, ons DNA. Ze geven richting aan ons handelen ende keuzes die we maken.

 

Dichtbij

Amersfoort is ons thuis en daar zijn we trots op. We gaan met iedereen om als beste buren. Met nieuwsgierigheid, integriteit en betrokkenheid maken we het verschil. Want kiezen voor een nieuw dak, doe je met hoofd én hart. Onze hondstrouwe klanten bewijzen dat eerlijkheid het langst duurt, als je maar respect voor elkaar hebt. Dus de deur staat altijd open bij ons, want betrouwbaar zijn begint met verantwoordelijkheid nemen.

Succes

Passie en gedrevenheid zijn onmisbaar in ons werk. De energie die we ergens instoppen halen we er dubbel uit, door het beste resultaat te halen. Dus kijken we niet naar hoe het moet, maar hoe het kan. Omdat verbeteren begint met uitdagen. Of het nu een creatieve aanpak, ongemakkelijke waarheid of een verrassend inzicht is, we denken altijd in kansen. Zo gaan vooruitgang en succes hand in hand.

Aandacht

Als we iets doen, doen we het goed. Dus weten we precies waar we het over hebben en anders zorgen we daar wel voor. We zijn echte vakidioten, zoals dat van een marktleider wordt verwacht. Onze energie is aanstekelijk. Want aandacht voor ons werk betekent ook aandacht voor elkaar. Dus wat we doen, doen we vol overgave, maar vooral ook samen.