Instagram

Begeleiding van een aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning, juist nu!

Bij het kopen van een woning komt er veel kijken. Onder meer door tal van wettelijke voorschriften is het kopen van een woning vandaag de dag bijzonder complex. Daar komt bij: al enige tijd is er een gering woningaanbod en zijn er vaak overstelpend veel kopers. Dat geldt ook voor het werkgebied van Comma Vastgoed: regio Amersfoort/Eemland. We zien een toenemend aantal kopers dat woont in deze regio maar ook dat het aantal woningzoekenden in de Randstad sterk groeit. Meer dan ooit willen zij de drukte van de grote stad verruilen voor de combinatie van stad en groen in de regio Eemland. Gelijk hebben ze, want het is natuurlijk heerlijk wonen in dit deel van Nederland, zoals u ongetwijfeld al zelf had ontdekt.

Optimale aankoop met een Comma aankoopmakelaar

Hoe verhoogt u uw trefkans op een woning? Door een ervaren aankoopmakelaar van Comma Vastgoed in te schakelen. Onze ervaren specialisten kennen de regionale woningmarkt van de regio Amersfoort/Eemland tot in detail en weten exact welke biedingsstrategie het beste bij een bepaalde woning past. Bovendien beoordelen ze, op basis van jarenlange ervaring, van boven tot onder de bouwkundige staat van de woning voor u (zondig ondersteund door een bouwtechnische keuring).  Hierdoor weten ze wat de woning waard is, kunnen ze u adviseren over noodzakelijke en wenselijke renovatie- en reparatiewerkzaamheden maar ook over eventuele verbouw/aanbouwmogelijkheden. Ze kijken als het ware door het huis van uw dromen heen en voorkomen dat u een ‘verkeerd huis’ koopt of een te hoge prijs betaalt.

Benieuwd naar de waarde van uw woning of wenst u een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Aankoop van uw huis in vertrouwde handen

Comma Vastgoed biedt u een compleet dienstenpakket op het gebied van woningen in Amersfoort
en omliggende plaatsen en ontzorgt u waar mogelijk. De aankoopmakelaar van Comma Vastgoed zoekt actief met u mee, plant bezichtigingen voor u in en onderhoudt contact met de verkopende partij. We vergezellen u tijdens bezichtigingen en voeren namens u de onderhandelingen, onder meer over de aankoopprijs. We controleren ook de concept koopovereenkomst voor u, uiteraard tot op de laatste punten en komma’s. Kortom, met Comma Vastgoed als aankoopmakelaar bent u ervan verzekerd dat de aankoop van de woning in alle opzichten goed verloopt. We begeleiden u op een persoonlijke en resultaatgerichte wijze, net zo lang tot u uw droomhuis heeft gekocht. Uitgangspunt daarbij is het behalen van het beste resultaat, niet het snelste. Maak vrijblijvend een afspraak met Comma Vastgoed.