Starters

Comma Vastgoed: de aankoopmakelaar voor starters!

Als starter op de woningmarkt komt er heel veel op je af. Wij hebben al veel starters mogen helpen in dit proces en snappen ook waar je tegen aanloopt.

Daarom is Comma Vastgoed de perfecte partner voor jouw zoektocht naar jouw nieuwe woning!
Ontdek waarom wij dé aankoopmakelaar zijn voor starters:

  1. Deskundig advies op maat: Bij Comma Vastgoed begrijpen we dat elke starter zijn of haar eigen behoeften heeft. Onze ervaren aankoopmakelaars bieden persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen.
  2. Nooit te laat met inplannen van bezichtigingen: Als starter wil je niet achter het net vissen. Comma Vastgoed heeft toegang tot woningen die nog niet op de markt zijn verschenen, waardoor jij als eerste kunt ontdekken wat er beschikbaar is. Daarnaast krijgen wij het aanbod vaak een dag eerder, dan de particulieren dit op funda kunnen zien.
  3. Onderhandelen: We streven ernaar om voor jou de beste deal te sluiten, zodat je met een gerust hart je eerste stappen op de woningmarkt kunt zetten. Wij zullen voor het uitbrengen van een voorstel, data aanleveren van de desbetreffende woning. Wij maken een rapport op, met onder andere vergelijkbare woningen die recent verkocht zijn.
  4. De koopakte: Het juridische aspect van een woningaankoop kan overweldigend zijn. Onze aankoopmakelaars zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle juridische details en begeleiden je door het proces.
  5. Tijdsbesparing: Wij begrijpen dat je als starter al genoeg aan je hoofd hebt. Daarom nemen we je het zoekwerk uit handen en maken we het hele proces zo efficiënt mogelijk, zodat jij je kunt concentreren op het vinden van jouw droomhuis.
  6. Persoonlijke begeleiding: Bij Comma Vastgoed ben je geen nummer. Onze aankoopmakelaars bieden persoonlijke begeleiding en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je zorgen weg te nemen. Daarnaast maken wij graag een whatsapp groep aan, zodat iedereen weet waar die aan toe is. In de avond of weekend een brandende vraag is bij ons geen probleem. Wij begrijpen dat dit juist vaak de momenten zijn dat er vragen opkomen!
  7. Financieel advies: Wij werken samen met erkende financieel adviseurs. Voordat wij een voorstel gaan uitbrengen, willen wij alles scherp hebben en kijken wat er mogelijk is. Dit geeft uiteraard ook extra vertrouwen naar de verkopende partij. Hierin zullen wij jullie adviseren en de opties voorleggen

Uiteraard zal het eerste kennismakingsgesprek volledig kosteloos zijn. Neem vandaag nog contact met ons en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van jouw nieuwe huis!

makelaar Amersfoort woning verkopen huis aankopen

Opdrachtgever aan het woord

“Onze makelaar zat erbovenop. Veel bezichtigingen gedaan en we konden altijd bij hem terecht met vragen. Erg deskundig en goede kennis van de markt. We hebben deze makelaar ook gebruikt voor de aankoop van ons huis en ook daar zijn we erg over te spreken! We hebben Comma Vastgoed al vaker aanbevolen aan vrienden.’’