Nieuwland

De wijk Nieuwland is in de jaren ‘90 gebouwd en in het buitengebied van de gemeente Hoogland en ligt daarmee ook aan de rand van Amersfoort aan de rijksweg A1, bereikbaarheid met de auto is dan ook erg goed.

In Nieuwland zie je dat water en duurzaamheid veel terugkomen. Met het waterpark als het groene hart van de wijk is het plezierig wonen in een natuurlijke omgeving. Meer dan duizend woningen beschikken in deze wijk over zonne-energie. In Nieuwland bevinden zich veel jonge gezinnen. Het waterpark is voor kinderen dé plek om te spelen en te ontdekken. Ook is er veel ander vermaak in de omgeving voor de jongere generatie, namelijk: speeltuinen en sportplaatsen. Denk hierbij aan voetbalvelden, skatebaan, tennisvereniging en een hockeyclub. Al met al, een speelparadijs!

In Nieuwland is er ook een winkelcentrum gevestigd genaamd De Nieuwe Hof. Hier kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Ben jij op zoek naar een woning in deze omgeving of wil jij je huis verkopen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.