Instagram

Welkom bij Comma Vastgoed

Expert in de regio Amersfoort.

Wij zijn makelaars, thuis in de regio Amersfoort; Eemland. We ontzorgen op alle vlakken van huisvesting; of het nu aankoop, aanhuur, beleggingen, taxatie, verkoop of verhuur is. In de hectische transitie fase creëren we duidelijkheid en rust. Zoals een goede komma dat doet in een zin.

Comma Vastgoed Woningmakelaardij

Comma Vastgoed is binnen de regio Amersfoort al bijna 20 jaar bedrijfsmakelaar. Steeds meer van onze opdrachten raken de afgelopen jaren aan de woningmarkt. Bijvoorbeeld door onze betrokkenheid bij de transformatie van kantoren naar wonen, de verkoop van ontwikkellocaties en de verkoop/aankoop en taxaties van verhuurde woningen. Dat heeft inmiddels zoveel stevigheid gekregen, dat we onze activiteiten nu ook officieel hebben uitgebreid; Comma Vastgoed Woningmakelaardij.

Verder op deze site stellen we heel graag onze nieuwe collega Lylian voor, die onze ambities op de woningmarkt handen en voeten gaat geven. Lylian is een ervaren woningmakelaar met een uitgebreid netwerk in de regio Amersfoort en heeft bovendien veel ervaring op het gebied van bedrijfshuisvesting.

Ook zijn we het communicatie & marketing bureau van uw vastgoed. Want u mag meer van ons verwachten dan een bord in de tuin en wat foto’s online.

Nieuw in ons aanbod