Te huur :   Grond

Ampereweg 3

3752 LR Bunschoten-Spakenburg

Omschrijving

Algemeen

Dit 2.000 m² verharde buitenterrein op industrieterrein “de Kronkels” in Bunschoten-Spakenburg ligt op enkele kilometers afstand van de A1, A27 en A28. Het terrein is voorzien van verlichting en is af te sluiten middels een draaipoort. Het perceel is uit te breiden met nog eens 2.700 m².

Locatie

Op 5 kilometer van Amersfoort en circa 20 kilometer van Utrecht bevindt zich het dorp Bunschoten-Spakenburg. Het ondernemingsklimaat is uitstekend. Bunschoten-Spakenburg is officieel de MKB-vriendelijkste gemeente van de Provincie Utrecht. Maar ook enkele wereldspelers en landelijk bekende bedrijven zoals Heinen & Hopman, Vebo en Polynorm voelen zich hier als een vis in het water. Door de centrale ligging in het midden van het land, direct aan de A1 en nabij de A28 en de A27 is de gemeente zeer goed bereikbaar. Het feit dat het dorp 1400 ondernemingen op 20.000 inwoners kent, zegt op zich al heel veel.
Het bedrijventerrein “de Kronkels” is circa 52 hectare groot, ligt aan de zuidkant van Bunschoten en is via de N199/N414 in korte tijd berijdbaar vanaf de A1, Baarn/Amersfoort.

Bereikbaarheid

Ca. 100 – 200 m tot de bus; 
Ca. 5 km tot de A27/A28;
Ca. 2 km tot de A1.

Oppervlakte

De totale oppervlakte bedraagt circa 2.000 m² 
Buitenterrein uit te breiden met 2.700 m2

Opleveringsniveau

Het buitenterrein zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 17,50 per m² jaar excl. btw

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug