Instagram

Beproefde aanpak voor een geslaagde verkoop van uw huis

Het verkopen van uw woning is vaak geen puur zakelijke beslissing. Bijna altijd is het een ingrijpende en emotionele beslissing die belangrijk is voor uw persoonlijke situatie, in welke levensfase u zich ook bevindt. Comma Vastgoed heeft al vele huisverkopers mogen begeleiden en ondersteunen, begrijpt dit daarom heel goed en heeft haar dienstverlening daar op afgestemd. Stap voor stap nemen wij u mee in het verkooptraject en ontzorgen u zoveel mogelijk. Want u heeft natuurlijk wel meer te doen.

Bent u van plan om uw woning (binnenkort) te verkopen? Dan heeft u ongetwijfeld allerlei vragen. Om er enkele te noemen: ‘Wat is een goede vraagprijs?’, ‘Wat is de te verwachten opbrengst?’ ‘Met welke strategie kunnen we uw woning zo succesvol mogelijk verkopen?’ Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis lopen we samen met u door uw woning en nemen we uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u diverse praktische adviezen te geven. Naast de vraagprijs nemen we ook allerlei andere zaken met u door zoals bijvoorbeeld uw verhuisplanning en mogelijke specifieke verkoopvoorwaarden. Tijdens ons kennismakings/adviesgesprek bij u thuis delen we actuele informatie met u en desgewenst stellen we een gedetailleerde marktanalyse voor uw woning op.

Benieuwd naar de waarde van uw woning of wenst u een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Makelaar amersfoort Comma vastgoed aanbod huis verkopen

Helder en resultaatgericht plan van aanpak

Mogen wij uw partner zijn voor de verkoop van uw woning? Dan leggen wij u een helder plan van aanpak voor, bespreken uw specifieke wensen en gaan voor u volop aan de slag, onder meer met:

  • Presentatie: presentatieklaar maken van uw woning, eventueel aangevuld met advies en hulp op het gebied van verkoopstyling.
  • Fotografie: professionele fotografie, korte (drone)video, virtuele tour, plattegronden en een aantrekkelijke woningbeschrijving.
  • Informatiecontrole: onderzoek bij gemeente, kadaster, vereniging van eigenaren en analyse van de eigendomsstukken.
  • Start online campagne: via allerlei social media.
  • Netwerk: informeren van potentiële kopers in ons grote zoekersnetwerk in de regio Amersfoort/Eemland.
  • Brochure: ontwerp en realisatie van een interactieve digitale en/of een gedrukte verkoopbrochure van uw woning (en eventueel een animatie/video).
  • Plaatsing van een ‘Te koop bord’.
  • Websitevermelding: aanmelding op onze website, Funda en andere woningsites.
  • Extra mogelijkheden op Funda: om uw huis te presenteren aan een groter publiek kunt u uw woning een Toppositie geven of een Blikvanger inzetten. Met ‘Woning in Beeld’ wordt uw woning op de homepage van Funda getoond.

Helder en resultaatgericht plan van aanpak

We zetten alle denkbare middelen in om uw woning bij de juiste kopersgroepen te presenteren, begeleiden de bezichtigingen en bespreken de biedingen met u. Ook tijdens onze onderhandelingen namens u zult u ontdekken: Comma Vastgoed is een ervaren en gedreven woningmakelaar die zich volledig richt op het voor u behalen van een optimaal resultaat. We worden regelmatig terriërs genoemd, onder meer bij prijsonderhandelingen. Dat zien we als een terecht compliment want we zijn, in uw belang, inderdaad heel vasthoudend.  

Na de verkoop van uw woning houdt onze dienstverlening niet op. Wij begeleiden u bij het proces rond de oplevering en zorgen voor een vlekkeloze overdracht en financiële afhandeling bij de notaris. Ook na afronding van het verkoopproces bent u altijd welkom bij Comma Vastgoed, bijvoorbeeld voor aanvullend advies over uw woning.