Te huur :   Kantoorruimte

Arnhemseweg 6-10

3817 CH Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

De Soeverein is een modern kantoren-, winkel en appartementencomplex, met een parkeerkelder voor circa 600 auto's. Het kantoorpand heeft een moderne uitstraling door het gebruik van hoogwaardige materialen en ronde vormen. Het kantoordeel bestaat uit 3 torens waarvan toren B & C (gedeeltelijk) beschikbaar zijn voor de verhuur. De entree geeft toegang tot de kantoorruimtes op de eerste tot en met de vijfde verdieping. Op de begane grond is een Plus Supermarkt gevestigd.

Locatie

Het pand ligt op een goede zichtlocatie op de hoek van de Stadring en de Arnhemseweg met op een steenworp afstand het historische centrum.
De Arnhemseweg ligt gunstig ten opzichte van de A28 en de A1 en ligt in de directe nabijheid van het centraal station. In de omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd zoals notarissen en advocaten; directe buren zijn o.a. ABN Amro,  en Van Lanschot Bankiers.

Bereikbaarheid

De Soeverein is zowel vanaf de snelwegen A28 en A1 als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

0 – 100 m. tot de bushalte;
0 – 100 m tot binnenstad Amersfoort;
0 – 1 km. tot Centraal Station Amersfoort;
0 – 3 km. tot de A28;
0 – 5 km. tot de A1;

 

Oppervlakte

De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 692 m² kantoorruimte. Deelverhuur is al mogelijk per kantoorkamer vanaf 21 m².

Opleveringsniveau

De Soeverein zal opgeleverd worden met o.a.:
- royale entree;
- systeemplafonds met lichtarmaturen;
- systeemwanden;
- vloerbedekking;
- kabelgoten;
- dames- en herentoiletten;
- luxe pantry met o.a. vaatwasser en koffieautomaat;
- topkoeling, radiatoren;
- zonwering, per kamer gestuurd.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 110,-- per m² per jaar, te vermeerderen met het geldende BTW percentage. Dit op basis van een 5-jarige huurovereenkomst.Kortere huurovereenkomsten zijn bespreekbaar.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar, te vermeerderen met het geldende BTW percentage.

 

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage.
Kosten: € 6,-- per parkeerplaats per dag.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage.  Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug