Te huur :   Kantoorruimte

Computerweg 4

3821 AB Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Nabij NS-station Schothorst ligt dit markante gebouw. In dit gebouw zijn verschillende bedrijven gevestigd, zoals het Nederlands Slaapinstituut, Connect e.a. 
Te huur is een zelfstandige kantoorruimte op de 3e verdieping met een oppervlakte van  140 m2. Via de centrale ontvangsthal komt u met de trap of lift op deze verdieping. U heeft hier toegang tot uw eigen centrale ruimte met daar omheen 4 kantoor-/praktijkruimtes van diverse afmetingen. Optioneel is er nog een 5e ruimte voor huur beschikbaar. Het geheel heeft een open en lichte uitstraling. Alle kamers bieden de benodigde privacy en zijn voorzien van ruime raampartijen.  

Locatie

De kantoorruimte is te vinden op het populaire bedrijventerrein de Hoef. De Hoef bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Amersfoort, in het westelijke kwadrant van knooppunt 'Hoevelaken', de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto zijn op- en afritten van de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken. NS-Station Schothorst is op loopafstand gesitueerd. Dit garandeert een goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

Bereikbaarheid

Gezien de ligging aan het verkeersknooppunt Hoevelaken, is De Hoef per auto uitstekend te bereiken. Met de auto zijn de A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen binnen enkele minuten te bereiken. Pal naast dit object ligt het NS-Station Schothorst.

Oppervlakte

Te huur is ca. 140 m². Optioneel is er nog een extra ruimte beschikbaar.

Opleveringsniveau

Oplevering in huidige staat, inclusief gedeeld toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 1.400,-- per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg. Via de slagbomen komt u op het parkeerterrein dat bij de Computerweg 4 behoort. Huurprijs van deze parkeerplaatsen is € 500,-- per parkeerplaats/jaar exclusief BTW.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug