Te huur :   Multifunctionele ruimte

Leusderweg 125

3818AB Leusden

Omschrijving

Algemeen

Aan de Leusderweg is deze kantoor-, praktijkruimte ter grootte van circa 130 m² beschikbaar. Het betreft de eerste en tweede verdieping van dit vrijstaande, voormalige bankgebouw. Langszij is het riante achter terrein met de auto bereikbaar. Op de begane grond is een Apotheek gevestigd. De tweede verdieping is bovendien voorzien van een dakterras.

De Leusderweg kent een levendig winkelcentrum met een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse aankopen als voor de wat meer gerichte aankopen. De Leusderweg is dé winkelstraat van Amersfoort Zuid met veel gespecialiseerde detailhandel maar ook landelijke ketens als Albert Heijn, Etos en Blokker zijn hier gevestigd.

Locatie

De kantoorruimte is gelegen op een prima zichtlocatie en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer. Op en rond de hele Leusderweg kunt u gratis parkeren. De Leusderweg is daarnaast één van de aanvoerroutes van Amersfoort Centrum. 

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
350 m tot de bus; 
2 km tot station Amersfoort Centraal; 
2 km tot de A28; 
7 km tot de A1.

Oppervlakte

De totale oppervlakte bedraagt circa 130 m², als volgt verdeeld:

Verdieping

Metrage (in m² v.v.o.)

Status

1ste verdieping

Ca. 100

beschikbaar

2de verdieping

Ca. 30

beschikbaar

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry en toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt vanaf € 1.250-- per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten

Servicekosten nader te bepalen.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving op de openbare weg.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug