Te huur :   Bedrijfsruimte

Nijverheidsweg-Noord 73B

3812PK Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Op een Amersfoortse zichtlocatie, de hoek Nijverheidsweg Noord en Vanadiumweg, bevindt zich deze eyecatcher. Een grote gelijkvloerse ruimte, o.a. te gebruiken als bijvoorbeeld showroom met kantoor, en een bijzonder grote buitenruimte maken dit object geschikt voor vele functies.

Locatie

Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. 
Op de Isselt is een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen nagenoeg afgerond. Goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen zien er goed en up to date  uit. De afgelopen jaren zijn meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse dynamische aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

Bereikbaarheid

Per auto zijn de rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort.
Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de locatie.

4 – 5 km tot de A28; 
4 – 5 km tot de A1; 
2 – 3 km tot station Amersfoort; 
40 – 50 m tot de bus; 
1 – 2 km tot centrum Amersfoort. 

Oppervlakte

Te huur is ca. 1.605 m² als volgt verdeeld:

 

Type

Metrage (in m² v.v.o.)

€/jr

Kantoor

350

 

Showroom

890

 

Laad en los binnen

365

 

Buitenterrein

1.084

 

Totalen

2.689

110.000,-

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is oplevering in huidige gerenoveerde staat, o.a. voorzien van pantry, toilet, systeemplafond met verlichting (led), cv, elektrisch bedienbare overheaddeuren, etc.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 68,50 per m² per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de omgeving op de openbare weg. 

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug