Te huur / Te koop :   Winkel

Smeenge 3

3825 MG Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

In het hart van de nieuwste wijk van Amersfoort ligt winkelcentrum Vathorst, waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen, bloemen, kleding, een lekkere kop koffie met taart, een ijsje of een vers bereide lunch. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet. Maar juist de mix met de kleinere zelfstandige ondernemers maakt winkelcentrum Vathorst plezierig om te winkelen. 
Iedere vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur en elke laatste zondag van de maand heeft Winkelcentrum Vathorst koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Winkels in de buurt zijn: Hema, Shoeby Fashion, Gall & Gall, Bruna, Intertoys, Albert Heijn, Etos, Blokker en Jumbo, Lidl e.a.
 

Locatie

Met ruim 12.000 m² aan winkeloppervlak heeft Amersfoort-Vathorst een flink eigen winkelcentrum. Grenzend aan de Laakboulevard en NS-station Amersfoort-Vathorst is het winkelcentrum uitstekend bereikbaar. Uw auto parkeert u direct naast de meer dan 30 winkels op een van de vele gratis parkeerplaatsen en ook op de fiets of met het openbaar vervoer is het winkelcentrum Vathorst goed bereikbaar. 

Bereikbaarheid

200 – 400 m tot de bus; 
3 – 4 km tot de A28;
400 – 500 m tot Station Vathorst; 
3 – 4 km tot de A1. 
 

Oppervlakte

Te huur is ca. 89 m² v.v.o. op de begane grond.

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat, inclusief pantry en toilet.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 2.042,-- per maand, exclusief eventuele servicekosten, promotiebijdrage en btw.

Servicekosten

Nader te bepalen.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de bij het winkelcentrum behorende parkeerplaatsen.

BTW

Uitgangspunt is een met btw-belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2008, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug