Te huur :   Kantoorruimte

Stadsring 105

3811 HP Amersfoort

Omschrijving

Algemeen

Luxe, comfort en uitstraling vindt u bij elkaar in dit schitterende kantoorpand. Ruim en licht van opzet, ademt deze ruimte alles uit wat u wenst voor uw werkplek. Het object is recent gerenoveerd met gebruik van voornamelijk duurzame materialen en een bijzonder oog voor detail. Via een sfeervolle entree betreedt u de prachtige ontvangstkamer/wachtruimte van de kantoorvilla. De kantoorruimten zijn afzonderlijk af te sluiten. Op de begane grond en de 1e verdieping zijn tevens kamers gedeeld middels ensuite deuren. De kantoorruimten zijn gestoffeerd en genieten een hoog afwerkingsniveau. Op de begane grond en de 2e verdieping bevinden zich luxe toiletruimten. Op de 2e verdieping is hier ook een doucheruimte bij. Op alle bouwlagen is er sprake van een pantry voorzien van inbouwapparatuur. Parkeren doet u op eigen terrein. Kortom, een kantoorvilla met allure in het centrum van Amersfoort.

Locatie

Het kantoor ligt op een prominente locatie in het centrumgebied van Amersfoort aan de Stadsring ter hoogte van de Arnhemsestraat. Via de Stadsring bent u snel bij de A1 en A28. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder het NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van de locatie.

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
500 m tot de bus; 
2 km tot station Amersfoort; 
3-4 km tot de A28; 
8-9 km tot de A1.

Oppervlakte

Te huur is ca. 362 m², verdeeld over de kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping.

Opleveringsniveau

Uitgangspunt is oplevering in huidige hoogwaardige staat, o.a. inclusief pantry, toiletten, marmer en houten vloeren, parkeerplaatsen, stadtuin, etc.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 6.150,-- per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten

Het voorschotbedrag voor de servicekosten bedraagt € 35,-- per m² per jaar, exclusief BTW. Afrekening vindt plaats op basis van voorschot en nacalculatie.

Parkeren

Er zijn maximaal 10 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar voor de villa. 
Huurprijs per parkeerplaats per jaar: € 1.000,-- exclusief BTW.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:238a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015 met de bijbehorende algemene bepalingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over dit object? Download dan de brochure, plan een bezichtiging, stel een vraag of laat u terugbellen. Download brochure Plan een bezichtiging Stel een vraag Bel mij terug