Verhuurd

Grasdrogerijweg 1 3833 BZ Leusden

Omschrijving

Te huur een representatieve kantoorruimte, met diverse gebruiksmogelijkheden. Gelegen op de begane grond van een modern gebouw (gebouwd in 2015), gelegen in een groene omgeving aan de rand van Leusden. Op dit terrein zijn verschillende, toonaangevende bedrijven gevestigd. Qua bereikbaarheid is dit pand gunstig gelegen. Binnen enkele autominuten bent u op de op- en afrit van de A28 en de A1.

Vloeroppervlakte: Begane grond 347 m².

Indeling: Entree, centrale hal met een trap naar (de verhuurde) verdieping. Via de deur komt u in de kantoorruimte terecht met aan de zijkant toegang tot de buitenruimte, ideaal voor de lunch.
Aan de linkerhand is er een pantry met vaatwasser en koelkast. Via deze pantry komt u in het 1e gedeelte terecht. Deze ruimte is heerlijk groot en kan door middel van het plaatsen van wanden worden opgedeeld in diverse, aparte kantoorruimtes. U loopt terug via de hal door naar de achterzijde van het pand. Hier is aan de rechterkant 2 toiletruimtes te vinden. Aan de achterzijde van het pand is eveneens een grote kantoorruimte te vinden. Deze is opgesteld in U-vorm. Hier geldt hetzelfde als bij de ruimte aan de voorzijde. Door middel van het plaatsen van wanden creëert u een handomdraai diverse aparte kantoorruimtes.

Parkeergelegenheid: Ruime parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving.

Huurprijs: De huurprijs is € 3.250,- per maand exclusief btw

Btw belast: De prijzen zijn exclusief 21% btw.

Indexering: Jaarlijks wordt de huurprijs geïndexeerd volgens CPI consumentprijsindexcijfer. Zoals gepubliceerd door CBS Centraal Bureau voor de Statistiek (2006 =100)

Aanvaarding: In overleg.

Huurtermijn: Huurtermijn in overleg, voorkeur perioden van 5 jaar

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratiedatum.

Borg/bankgarantie: 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en btw.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, maatschappelijk vastgoed
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
347 m²
Kantoorruimte oppervlakte
347 m²

Energie

Energielabel
A++
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand