Verhuurd

Groest 71 2 1211 EA Hilversum

Omschrijving

ALGEMEEN:
Nu beschikbaar voor huur: deze aantrekkelijke winkelruimte, gelegen in het hart van Hilversum aan een levendige wandelpromenade met diverse kwaliteitswinkels en gezellige horecagelegenheden. Op slechts een steenworp afstand vindt u het NS-station, de hoofdwinkelstraat, winkelcentrum ‘het Hilvertshof’ en de markt. Deze ruime winkelunit, bestaande uit de begane grond en een souterrain, meet per verdieping een vloeroppervlak van circa 66 m² met een frontbreedte van 5 meter. De huidige indeling heeft naast de winkelruimte 5 behandel- of spreekkamers. Alle kamers zijn voorzien van wateraansluitingen. In overleg met de eigenaar kan de ruimte naar uw eigen smaak worden heringericht. Het pand beschikt over drie parkeerplaatsen en is volgens het bestemmingsplan geschikt voor detailhandel, creatieve ondernemingen, kantoor en zelfs voor lichte horeca. (Zie omgevingsloket.nl)

LOCATIE:
Als mediastad van Nederland oefent Hilversum een sterke aantrekkingskracht uit op zowel bewoners als bezoekers van buitenaf. De aanwezigheid van omroepen, een diversiteit aan winkels, bloeiend onderwijs, en een bloeiende dienstensector maken het tot een levendige stad. De Groest, een centrale en levendige straat in Hilversum, speelt een belangrijke rol in zowel het sociale als commerciële leven van de stad. Op slechts 50 meter afstand vindt u twee keer per week de Hilversumse markt, een populaire bestemming voor vele bezoekers. Ook het tegenovergelegen Winkelcentrum ‘het Hilvertshof’ is een belangrijke trekpleister in de omgeving. Bovendien dient het centrum van Hilversum regelmatig als locatie voor diverse evenementen.

BEREIKBAARHEID:
Ook met het Openbaar Vervoer is Hilversum goed bereikbaar! Zo zijn er 3 NS-stations. Vanaf het Centraal Station hoeft u alleen de voordeur te openen om op de Groest te komen! Voor de deur bevindt zich de bushalte met bussen naar alle omliggende plaatsen.
– 0 km tot centrum Hilversum;
– 5-10 m tot de bushalte;
– 400-500 m tot Station Hilversum;
– 8-9 km tot de A27;
– 8-9 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 132 m². Deze ruimte is niet conform NEN 2580 ingemeten, derhalve kunnen er afwijkingen in de opgegeven afmetingen voorkomen.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 22.663,– per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen een voorschot van €50 per m² per jaar en worden achteraf op basis van nacalculatie verrekend. De beschikbare ruimte beschikt over energielabel A!

OPLEVERING:
Het object zal worden opgeleverd inclusief onderstaande voorzieningen:
– airco;
– 5 (spreek)kamers;
– sanitair;
– pantry;
– 3 parkeerplaatsen op afsluitbaar buitenterrein.

PARKEREN:
Aan de achterzijde van het object bevinden zich 3 parkeerplaatsen. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen! In de directe omgeving bevindt zich ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid, zowel in de naastgelegen parkeergarages als op het nabijgelegen marktterrein. Vanaf alle invalswegen volgt u de parkeerroute met de groene borden naar de parkeergarages in het centrum. Zodra u een van de parkeergarages verlaat, staat u midden in het stadscentrum.

BTW:
De huurprijs gaat uit van een met btw belaste huurprijs.

INDEXERING:
De huurprijs zal jaarlijks worden verhoogd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN:
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN:
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN:
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een bankgarantie of waarborgsom ter waarde van ten minste drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING:
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
22 maart 2024
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
130 m²
Winkelruimte oppervlakte
130 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
130 m²
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand