Heliumweg 4 3812 RE Amersfoort

€ 60.000 per jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Op het bedrijventerrein Isselt, gelegen tussen Amersfoort en Soest, wordt momenteel het businesspark “De Birkt (Fase 2)” ontwikkeld aan de Heliumweg. Dit park omvat 38 duurzaam gebouwde units, allen traditioneel gebouwd en gasloos ontworpen.
Een van deze units, de kopunit, is eind van het jaar gereed en beschikbaar voor verhuur. Met een ruimte van maar liefst 567 m² en een unieke ligging, vormt deze unit de kroon op het werk binnen dit nieuwbouwproject. De toevoeging van een extra verdieping en het gebruik van veel glas op alle niveaus geven deze kantoor- en bedrijfsruimte een bijzondere uitstraling. Voor een impressie kunt u de 3D-visualisaties bekijken.

De ruimten kunnen worden ingericht als zowel bedrijfs- als kantoorruimte, multifunctioneel!

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt, met een totale grootte van 189 hectare, heeft een strategische ligging aan de rivier de Eem en ligt nabij de Amersfoortse binnenstad, het centraal station en het moderne Eemplein. Het kent een enorme variëteit aan bedrijven.
De Isselt is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. De snelwegen A1 en A28 bevinden zich op enkele minuten rijden en er is een goede busverbinding met het station.
Een gedeelte van het bedrijventerrein, de zogenaamde ‘Kop van Isselt, wordt de komende jaren samen met vier andere gebieden rondom de binnenstad ontwikkeld tot een duurzaam en divers nieuw stadsgebied met volop ruimte voor nieuwe woningen, winkels, werkruimtes en cultuur (ontwikkeling ‘Langs Eem en Spoor’). Nu al bieden het nabijgelegen Eemplein en omgeving volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te ontspannen op de pleinen, in het groen of langs het water. Met de ontwikkeling van ‘Langs Eem en Spoor’ wordt het gebied alleen nog maar aantrekkelijker.

PARKEREN
U heeft als huurder de beschikking over 9 parkeerplaatsen voor de deur. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen.

BEREIKBAARHEID
De Heliumweg is gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg A1 via de Bunschoterstraat en vanaf de autosnelweg A28 via de Stichtse Rotonde, Barchman Wuijtierslaan en de Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar.
5 – 6 km tot de A28;
5 – 6 km tot de A1;
2 – 3 km tot station Amersfoort;
3 – 4 km tot centrum Amersfoort.

OPPERVLAKTE
De kopunit heeft een totaaloppervlakte van circa 567 m², als volgt opgebouwd:
circa 241 m² bedrijfsruimte op de begane grond
circa 236 m² bedrijfs-, kantoorruimte op de eerste verdieping
circa 90 m² bedrijfs-, kantoorruimte op de 2e verdieping

OPLEVERINGSNIVEAU
De unit wordt in casco staat opgeleverd, maar de verhuurder staat open voor overleg over verdere inrichtingsmogelijkheden, zoals laadpalen, zonnepanelen en vloerverwarming. De unit is gasloos en heeft energielabel A++++.

HUURPRIJS
Vanaf € 60.000,– per jaar exclusief BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten zal nader worden bepaald.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUR­OVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen..

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Getoonde tekeningen en impressies kunnen aan verandering onderhevig zijn. Comma Vastgoed aanvaart geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de gegevens. Daarnaast behoudt verhuurder zich het recht van gunning.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Prijs
€ 60.000 per jaar
Aangeboden sinds
27 maart 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Oppervlakte
1.134 m²
Kantoorruimte oppervlakte
567 m²
Bedrijfshal oppervlakte
241 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
326 m²

Energie

Energielabel
A++++

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort D 11515
Perceel
AMF00-D-11515
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand