Verhuurd

Spacelab 49 3824 MR Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de kop van de Spacelab staat kantoorgebouw “De Tweeling” (bouwjaar 2000). Het gebouw is mede door de architectuur en de ligging, een van de meest in het oog springende gebouwen van Calveen. Ruim van opzet, statig en licht. Met goede parkeergelegenheid voor u en uw gasten en een schitterende ontvangsthal komt uw bedrijf goed tot haar recht. Bij het kantoorgebouw behoort een ruime parkeergarage welke onder het gebouw is gelegen. Eventueel zijn er extra parkeerplaatsen te huur op het naastgelegen parkeerterrein. Het kantoor beschikt over een energielabel A+ en is daarmee klaar voor de toekomst.

De beschikbare ruimte is gelegen op de 4de verdieping en is volledig ingericht en beschikt over een eigen dakterras. Een topplek!

LOCATIE
Het object is gelegen op een prima zichtlocatie. De moderne kantoor- en bedrijvenlocatie Calveen bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein met ruim 4000 werknemers. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, Hotel van der Valk, De Vries Vellenga Leenknecht Notarissen, Sigma Coatings en Praxis. Opvallend aan Calveen is de relatief hoge bebouwingsdichtheid. Daarnaast is de bebouwing op Calveen relatief hoogwaardig en zeer gevarieerd in omvang. Naast grote en middelgrote panden zijn er op het terrein tevens bedrijfsverzamelgebouwen te vinden.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Calveen ligt direct aan de snelweg A1 en dichtbij de snelweg A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook uitstekend, er zijn diverse busverbindingen richting Station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst, het is 5 minuten lopen tot de bushalte.

VLOEROPPERVLAK
Er is op dit moment is er een zelfstandige kantoorunit beschikbaar op de vierde verdieping van ca. 200 m² kantoorruimte.

HUURPRIJS
De huur bedraagt € 120,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en btw.

Huurprijs parkeren:
Er zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 650,- per parkeerplaats per jaar excl. btw, in de ondergelegen parkeergarage. Eventueel zijn er extra parkeerplaatsen te huur op het naastgelegen parkeerterrein.

SERVICEKOSTEN
€ 45,- per m² per jaar te vermeerderen met btw, op voorschotbasis.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor btw-belaste huur.

INDEXERING
De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
toiletgroep per verdiepingsvloer;
– eigen pantry;
– schoonmaak van openbare ruimten;
– alarminstallatie;
– drievoudige mechanische ventilatie v.v. topkoeling;
– cv-installatie;
– systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen (LED);
– huidige vloer;
– kabelgoten;
– zonwering.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan huurtermijnen van 5 jaar, afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
200 m²
Kantoorruimte oppervlakte
200 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Pantry keuken, receptie, sanitair, vergaderruimte

Energie

Energielabel
A+
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand