Stadsring 2 3811 HR Amersfoort

Omschrijving

ALGEMEEN
Het betreft een volledig gerenoveerde representatieve kantoor- en of winkelruimte op de begane grond, op een goede zichtlocatie aan de hoek Molenstraat met de Stadsring, de hoofdverkeersader in het centrum van Amersfoort. Het modern vormgegeven gebouw ligt tegenover het stadhuis en is daardoor zeer eenvoudig te vinden.

Het voormalige kantoorgebouw van het AD is geheel omgebouwd tot een appartementencomplex met op de begane grond een kantoorruimte met een eigen ingang. De commerciële ruimte en of winkelruimte is eventueel ook te splitsen in twee units van circa 150 m² met ieder een eigen entree.

LOCATIE
Het gebouw ligt op een prominente locatie in het centrumgebied van Amersfoort. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand. De locatie is zowel met eigen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort zijn zowel de rijksweg A1 als de rijksweg A28 met de auto eenvoudig te bereiken. Door de goede aansluiting op het verkeersknooppunt “Hoevelaken” zijn er uitstekende verbindingsmogelijkheden met alle delen van het land.
Het NS-station Amersfoort Centraal, waar zich tevens het busstation bevindt, is lopend binnen 10 minuten te bereiken. Per trein en bus zijn goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 285 m². Deelverhuur is mogelijk in units vanaf circa 150 m².
Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is nog niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

INDELING
Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimten worden in casco staat opgeleverd.
verhuurder is bereid met een toekomstige gebruiker het opleveringsniveau af te stemmen.

PARKEREN
In de eigen parkeerkelder zijn in totaal 5 parkeerplaatsen beschikbaar.
Op het binnenterrein zijn openbare parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages.

BESTEMMING
Kantoorruimte, Commerciële dienstverlening, Winkelruimte ,Maatschappelijke bestemming, Medische bestemming.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen. De gemeente staat open voor diverse gebruiksmogelijkheden.

HUURPRIJS
€ 175,00 per m² per jaar exclusief btw.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJS PARKEREN
€ 65,00 per parkeerplaats (overdekt), per maand, te vermeerderen met de geldende btw.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURTERMIJN
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

HUURBETALING
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende btw.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
285 m²
Winkelruimte oppervlakte
285 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
285 m²
Winkelruimte units vanaf
150 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand