Verhuurd

Stockholmweg 33 3825 PR Amersfoort

Omschrijving

Op bedrijventerrein Vathorst, plandeel “De Eilanden” wordt het nieuwbouwproject “Koningsboulevard” ontwikkeld. Binnen dit project kunnen wij u nu 1 bedrijfsunit te huur aanbieden. De bouw is vergevorderd en op korte termijn kan de ruimte worden opgeleverd.

Het gaat om “unit 13” van bijgaande tekeningen. In totaal circa 102 m² groot, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De units worden energiezuinig en gasloos gebouwd. De ruimte wordt opgeleverd met een warmtepomp welke kan verwarmen en koelen.

Door het multifunctionele karakter voor diverse doeleinden geschikt.
Daarnaast zorgen de groenvoorzieningen met bomen en plantvakken voor een prettige en uitnodigende verblijfsomgeving. Dit alles creëert een zeer professionele uitstraling voor uw onderneming.

LOCATIE
Wat op het bedrijventerrein direct in het oog springt is de onderscheidende uitstraling van Vathorst. Bij de ontwikkeling en realisatie heeft een hoge kwaliteit centraal gestaan. In het beeldkwaliteitsplan van het bedrijventerrein zijn richtlijnen en eisen opgenomen ten aanzien van de inrichting van de openbare ruimte, algemene beeldkwaliteitscriteria en aanvullende criteria voor beeldbepalende zones. Deze kwaliteit ervaart u direct al als u het bedrijventerrein oprijdt.

Het project is gelegen op bedrijventerrein Vathorst op plandeel ‘De Eilanden’ in het zuid-/oostelijke gedeelte van het bedrijventerrein aan de Koningsbergenweg en de Hamburgweg. Bedrijventerrein Vathorst is een jong, hoogwaardig bedrijventerrein en is bestemd voor een breed scala aan bestaande en nieuwe bedrijven.
Lokale, regionale en (inter)nationale bedrijven uit de dienstverlening, handel, bouw, industrie en logistiek hebben hier hun vestiging. Bekende bedrijven in de buurt zijn onder andere IKEA, Prénatal, Kees Smit tuinmeubelen en Karwei.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar voor zowel het vracht- en autoverkeer. Het bedrijventerrein Vathorst wordt voor vracht- en autoverkeer ontsloten vanaf de Boulevard (hoofdontsluiting Vathorst). Aan de noordzijde sluit de Boulevard aan op afslag 13 Amersfoort-Noord van de A1. In het zuidoosten verbindt een afslag van de Boulevard het Bedrijventerrein Vathorst met Wieken/Vinkenhoef via een doorgang onder de A28. De ontsluitingspunten voor het fietsverkeer zijn de rotondes, de Heideweg over de A1 en de bestaande onderdoorgang onder de A1 naast het spoor. In de toekomst zijn er plannen voor een tunnel onder de A1 in het verlengde van de Danzigweg om bedrijvenpark Vathorst te verbinden met De Hoef. Daarnaast is het bedrijventerrein goed te bereiken per bus, door diverse bushaltes verdeeld over het terrein.

200 – 250 m Tot bushalte
0 – 2.000 m Tot de A28
0 – 2.000 m tot de A1
1.000 – 2.000 m Tot station Amersfoort Vathorst
5.000 – 6.000 m tot centrum Amersfoort

VLOEROPPERVLAK
Unit 13 heeft een totaaloppervlakte van circa 102 m² BVO, als volgt opgebouwd:
– 51 m² begane grond;
– 51 m² eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
– De unit beschikt over een zuinige warmtepomp welke kan verwarmen en koelen. Deze is boven en beneden afzonderlijk te schakelen;
– Pantry, voorzien van koelkast en vaatwasser;
– Toilet;
– Glad afgewerkte betonvloeren;
– Elektrische overheaddeur;
– Voldoende elektrapunten aanwezig op begane grond en verdieping;
– Eventuele (kantoor)indeling 1e verdieping is mogelijk tegen meerprijs.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.095,– per maand te vermeerderen met servicekosten en btw.

PARKEREN
U heeft als huurder de beschikking over 2 (twee) eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van minimaal 2 jaar

OPZEGTERMIJN
6 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg, de bouw is op korte termijn gereed.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
153 m²
Bedrijfshal oppervlakte
102 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
51 m²

Energie

Energielabel
A++
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand